Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Σκάνδαλο: Η κλεψιά που δεν παρατήρησε κανείς και η παραγωγή έκλεισε τα μάτια! "Μαγείρεψαν" το τελικό αποτέλεσμα;

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Τα συμπεράσματα δικά σας

31 Δεκεμβρίου 2020 09:04
Survivor 4 - Σκάνδαλο: Η κλεψιά που δεν παρατήρησε κανείς και η παραγωγή έκλεισε τα μάτια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι επεισόδιο παρακολουθήσαμε και χτες με τους Διάσημους τελικά να επιβεβαιώνουν το spoiler του Athensmagazine.gr και να παίρνουν μια τεράστια νίκη σε ένα απίστευτο φινάλε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-9 των Μαχητών, στην κυριολεξία στο νήμα και πήραν το πολύτιμο έπαθλο που ήταν έτοιμη καλύβα αλλά και παροχή φωτιάς όποτε την χρειάζονται! Η Κάτια Ταραμπάνκο από ηγέτης πήγε να γίνει η μοιραία στο φινάλε για την ομάδα της αλλά η τρελή ευστοχία του Γιώργου Κοψιδά έφερε την τεράστια νίκη, που ήταν και η παρθενική τους, στο στρατόπεδο της ομάδας των Διασήμων!

Ωστόσο κατά την διάρκεια του αγωνίσματος είδαμε μια μεγάλη κλεψιά από την ομάδα των Μαχητών, όπου βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει η αρχική ανατροπή για την ομάδα των Μαχητών από το 3-8 σε 9-8!

Survivor Αποκλειστικό: Ποιος "έκλεψε" και η παραγωγή "έκλεισε" τα μάτια;

Όπως σας παραθέτει το Athensmagazine.gr σε αποκλειστική φωτογραφία παρακάτω, ο παίκτης που έκανε την γκάφα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος με τη νίκη του στην κούρσα αυτή απέναντι στον Τριαντάφυλλο, ισοφάρισε σε 8-8 για την ομάδα του, αντί να γίνει το 9-7 για την ομάδα των Μαχητών!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι ίδιοι ο Τζέιμς μπέρδευσε το 18 με το 17 και τα έβαλε ανάποδα και σύμφωνα με τους κανονισμούς θα έπρεπε η κούρσα του, από την στιγμή που δεν το κατάλαβε ούτε εκείνος, ούτε η ομάδα του να ακυρωθεί και η νίκη να πάει στους Διασήμους!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share