Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler, 30/12: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - 100%! Τελικά αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

30 Δεκεμβρίου 2020 22:56
Survivor spoiler, 30/12: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - 100%! Τελικά αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 30/12: Τεράστια ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Survivor αφού ο νικητής δεν είναι αυτός που περιμένατε!

Αρχικά πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για να βρούμε τις σωστές διαρροές, αφού άνθρωποι του ΣΚΑΙ και της παραγωγής έχουν επιχειρήσει να βγάλουνε προς τα έξω fake spoiler! Και η χειρότερη ημέρα ήταν σήμερα που αρχικά άλλη ομάδα μας έδιναν για νικήτρια και άλλη εν τέλει! Γι' αυτό κρατείστε μια επιφύλαξη σ' ότι διαβάσετε παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Athensmagazine.gr από το Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλες τις διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και το ίδιο αναμένεται να κάνει και για το σημερινό αγώνισμα όπου το έπαθλο, μετά από δύο ασυλίες, θα είναι φαγητό!

Survivor spoiler 30/12: Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα;

Βλέποντας λοιπόν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα καθώς και τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor 4 ψάχνουμε έναν τρόπο πως θα μπορέσουν οι Διάσημοι να κερδίσουν! Η πίστα είναι πέρα για πέρα απαιτητική, ο στίβος μάχης πολύ δύσκολος με αρκετά... χιλιόμετρα, είσοδο σε πισίνα, πέρασμα από δυνατά και ψηλά εμπόδια καθώς και έναν πολύ δύσκολο στόχο!

Είναι λογικό πως η ομάδα των Διασήμων θα δυσκολευτεί πάρα πολύ ακόμα και να τερματίζει τις κούρσες κι αυτό δίνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στους Μαχητές!

Ωστόσο όπως σας αναφέραμε και πριν τα πράγμα σήμερα ήταν αρκετά μπερδεμένα! Δέκα λεπτά ωστόσο πριν αρχίσει το αγώνισμα σας έχουμε το 100% επιβεβαιωμένο spoiler! ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share