Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άρχισε το… θάψιμο από τους Μαχητές - Άγρια καρφιά στους Διάσημους

Φοβερά λόγια

29 Δεκεμβρίου 2020 22:46
Survivor 4: Άρχισε το… θάψιμο από τους Μαχητές - Άγρια καρφιά στους Διάσημους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Μαχητές με τον καλημέρα σας ξεκίνησαν να… "θάβουν" τους Διάσημους όσον αφορά τις επιλογές τους στην ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές παραξενεύτηκαν με το γεγονός πως οι Διάσημοι έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά αφού τον θεωρούν πιο δυνατό αντίπαλο από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη.

Το... φαρμακερό σχόλιο τους

Μάλιστα αναφέρθηκαν σε μια ομάδα που λέει πως είναι ενωμένη αλλά στην ψηφοφορία δεν το δείχνει αυτό αφού οι ψήφοι μοιράστηκαν. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα κερδίσει της δεύτερη ασυλία, αν και ήδη το Athensamagazine.gr σας έχει spoiler για αυτό και ποιος θα βγει τρίτος υποψήφιος.

Survivor spoiler 29/12, οριστικό: Τελικά αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler 29/12: Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα το δεύτερο αγώνα ασυλίας και θα σώσει όλους τους παίκτες της; To Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σήμερα σε μια μεγάλη ανατροπή σε σχέση με πέρσι, θα έχουμε μια μεγάλη διαφορά αφού θα έχουμε και δεύτερο αγώνα ασυλίας από όπου θα προκύψει ακόμα ένας υποψήφιος προς αποχώρηση! Γι' αυτό είχαμε πει πως οι υποψήφιοι θα βγαίνουν και από τους δύο ομάδες, σε περίπτωση πάντα που οι νικητές της ασυλίας ήταν μια οι Μαχητές και μια οι Διάσημοι!

Survivor spoiler 29/12: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Αρχικά ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει δώσει ούτε trailer από το επεισόδιο της Τρίτης, ώστε να περιορίσει τα spoilers, που η αλήθεια είναι πως γίνεται ένας πανικός στο διαδίκτυο με λάθος διαρροές, όπως η δήθεν αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου χτες και λοιπά!

Γι' αυτό τον λόγο ο ΣΚΑΙ άργησε να δώσει ακόμα trailer στην δημοσιότητα, μετά τον ντόρο που πήρε εκείνο του δεύτερου επεισοδίου! Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει πως σήμερα θα έχουμε τεράστια μάχη για την δεύτερη ασυλία, από εκεί όπου θα προκύψει και τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Είναι ξεκάθαρο από όλα όσα έχουμε δει προς στιγμήν πως οι Μαχητές για ακόμα ένα αγώνισμα θα είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, παρά την αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου! Ωστόσο βλέποντας τον σημερινό στίβο μάχης είναι πιθανό να έχουμε ανατροπή καθώς θα είναι το γνωστό παιχνίδι με τους στύλους που θα προσπαθεί ο ένας να ρίξει του άλλου! Ποιος θα τα καταφέρει; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως και σήμερα νικητές είναι οι Μαχητές! To spoiler είναι οριστικό και δεν υπάρχει ανατροπή! Άρα και ο τρίτος υποψήφιος θα είναι από την ομάδα των Διασήμων!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share