Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Βούλωσε στόματα ο Τριαντάφυλλος - Από «γιωτόμπαλο»… αθληταράς

Νίκησε τον δυνατό Γιώργο Ασημακόπουλο μετά το φιάσκο της πρεμιέρας

29 Δεκεμβρίου 2020 00:15
Survivor 4: Βούλωσε στόματα ο Τριαντάφυλλος - Από «γιωτόμπαλο»… αθληταράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος είχε αφήσει αρνητικές εντυπώσεις στην αρχή του Survivor και το πρώτο αγώνισμα, όπου δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα των Διασήμων, αλλά στο δεύτερο ήταν αποφασισμένος να βουλώσει στόματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Μπορεί η αρένα να ήταν καλύτερη για τον ίδιο και να του ταίριαζε περισσότερο από το πρώτο αγώνισμα, αλλά σε κάθε περίπτωση έδωσε μια φοβερή παράσταση μπροστά στους συμπαίκτες του, αντιμετωπίζοντας το δυναμικό Γιώργο Ασημακόπουλο.

Τρομερός στους κρίκους

Ο Τριαντάφυλλος δεν τα πήγε άσχημα στα εμπόδια μέχρι τη δοκιμασία με τους κρίκους, που έπρεπε να πάνε στους τρεις τοποθετημένους στύλους, ενώ σε εκείνο το σημείο… έδωσε ρέστα. Η ευστοχία ήταν παροιμιώδης και, κάπως έτσι, έδωσε τις απαντήσεις του.

Survivor spoiler 28/12, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία! Έχουμε ανατροπή;

Survivor spoiler: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει τελικά απόψε (28/12) το αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Survivor επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά μας και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε διαρροή και ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο! Από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο έχουμε τεράστιες ανατροπές με παίκτρια να αποχωρεί οικειοθελώς και παρά τα όσα γράφτηκαν να έχουμε καταλήξει στο τελικό όνομα! Ποια είναι αυτή;

Πάμε όμως τώρα στο θέμα μας! Αγώνας ασυλίας απόψε για Διάσημους και Μαχητές και το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler! Σε πρώτη φάση να σας ξεκαθαρίσουμε πως ο αγώνας, σε αντίθεση με πέρσι θα είναι μονός και την ασυλία δεν θα την πάρει η ομάδα που θα σημειώσει δύο νίκες άλλα μια. Επομένως όποια ομάδα κερδίσει σήμερα παίρνει και την ασυλία!

Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα με στόχο την ασυλία με τις δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να μην χάσουν κάποιον παίκτη τους! Απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα από τα κλασικά του Survivor, μέσα στην φύση, με τεχνητές πισίνες και αρκετά δύσκολο στόχο! Η αντοχή και η ταχύτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όμως το σημάδι θα παίξει τον ρόλο διότι όποιος είναι άστοχος απλά δεν θα καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα του!

Από τους Διάσημους για ακόμα ένα ματς θα βγει μπροστά η Κάτια Ταραμπάνκο και μένει να δούμε αν θα είναι αρκετή για να φέρει τη νίκη στην ομάδα τους! Από την άλλη οι Μαχητές μας έδειξαν και στην πρεμιέρα πως έχουν περισσότερες λύσεις! Θα τα καταφέρουν ωστόσο; Ποια ομάδα κερδίζει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί τη νίκη απόψε θα πανηγυρίσουν ξανά οι Μαχητές και δεν θα έχουμε κάποια ανατροπή! Επομένως οι Μαχητές κάνουν το 2-0 με βάση και το χθεσινό αγώνισμα και εξασφαλίζουν την ασυλία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share