Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο κοιμήσης και… η πριγκίπισσα - Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου

Άρχισαν τα «καρφιά»

28 Δεκεμβρίου 2020 23:02
Survivor 4: Ο κοιμήσης και… η πριγκίπισσα - Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το καλημέρα σας στο Survivor 4, οι παίκτες που δουλεύουν και οι παίκτες που...τεμπελιάζουν μάλλον έχουν ξεχωρίσει και αυτό ενοχλεί αρκετούς. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ρίξει τα πυρά του στους συμπαίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

«Ο ένας κοιμάται, η άλλη είναι... πριγκίπισσα»

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατηγόρησε τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου πως ο ένας κοιμάται όλη την ώρα και η συμπαίκτρια του είναι σαν "πριγκίπισσα¨ που τα θέλει όλα έτοιμα, με παίκτρια νωρίτερα να απειλεί πως θα φύγει από το παιχνίδι!

Βλέπουμε λοιπόν ήδη κάποιες κόντρες να ξεκινούν μιας και ο πρώτος παίκτης δεν πήγε εκεί για διακοπές αλλά για να κατακτήσει τι έπαθλο!

Survivor spoiler 28/12, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία! Έχουμε ανατροπή;

Survivor spoiler: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει τελικά απόψε (28/12) το αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Survivor επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά μας και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε διαρροή και ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο! Από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο έχουμε τεράστιες ανατροπές με παίκτρια να αποχωρεί οικειοθελώς και παρά τα όσα γράφτηκαν να έχουμε καταλήξει στο τελικό όνομα! Ποια είναι αυτή;

Πάμε όμως τώρα στο θέμα μας! Αγώνας ασυλίας απόψε για Διάσημους και Μαχητές και το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler! Σε πρώτη φάση να σας ξεκαθαρίσουμε πως ο αγώνας, σε αντίθεση με πέρσι θα είναι μονός και την ασυλία δεν θα την πάρει η ομάδα που θα σημειώσει δύο νίκες άλλα μια. Επομένως όποια ομάδα κερδίσει σήμερα παίρνει και την ασυλία!

Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα με στόχο την ασυλία με τις δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να μην χάσουν κάποιον παίκτη τους! Απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα από τα κλασικά του Survivor, μέσα στην φύση, με τεχνητές πισίνες και αρκετά δύσκολο στόχο! Η αντοχή και η ταχύτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όμως το σημάδι θα παίξει τον ρόλο διότι όποιος είναι άστοχος απλά δεν θα καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα του!

Από τους Διάσημους για ακόμα ένα ματς θα βγει μπροστά η Κάτια Ταραμπάνκο και μένει να δούμε αν θα είναι αρκετή για να φέρει τη νίκη στην ομάδα τους! Από την άλλη οι Μαχητές μας έδειξαν και στην πρεμιέρα πως έχουν περισσότερες λύσεις! Θα τα καταφέρουν ωστόσο; Ποια ομάδα κερδίζει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί τη νίκη απόψε θα πανηγυρίσουν ξανά οι Μαχητές και δεν θα έχουμε κάποια ανατροπή! Επομένως οι Μαχητές κάνουν το 2-0 με βάση και το χθεσινό αγώνισμα και εξασφαλίζουν την ασυλία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share