Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/12: Η Έλενα Κρεμλίδου η παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει! Ωστόσο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

28 Δεκεμβρίου 2020 11:49
Survivor spoiler 28/12: Η Έλενα Κρεμλίδου η παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει! Ωστόσο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Χαμός επικράτησε με το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας στο Survivor 4 και την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Όπως πρώτο σας μετέφερε το Athensmagazine.gr η παίκτρια αυτή φαίνεται πως είναι η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έχει ζοριστεί αρκετά από μόλις μια μέρα στην παραλία και κυρίως ψυχολογικά! Η ίδια φαίνεται να ζητάει στο συμβούλιο του νησιού να αποχωρήσει με τον Γιώργο Λιανό να την ρωτάει αν είναι σίγουρη διότι μετά δεν θα υπάρξει ανατροπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, η Μαριπόζα τελικά (σε πρώτη φάση) δεν θα αποχωρήσει όμως κανείς δεν ξέρει για πόσο! Όταν από την πρώτη μέρα ζορίζεται τόσο θεωρείται δεδομένη πως η επιθυμία της αυτή θα επανέλθει! Προς το παρόν πάντως αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα μεταπείθεται και παραμένει στον Άγιο Δομίνικο!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η διαρροή μας ή θα γίνει εκ νέου ανατροπή!

Survivor 4: Άγριο κράξιμο στην Κρεμλίδου από τους συμπαίκτες της - Στο στόχαστρο η Μαριπόζα

Survivor 4: Δύσκολη αρχή για την Έλενα Κρεμλίδου το "μεγάλο όνομα" της ομάδας των Μαχητών! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα στο πρώτο πρωινό της ομάδας στο νησί, μετά από ένα πολύ δύσκολο βράδυ, η Έλενα Κρεμλίδου ξύπνησε αδιάθετη και αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς! Έτσι δεν έλειψαν οι πρώτες μουρμούρες από συμπαίκτες της και οι χαρακτηρισμοί!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που "έκραξε" την Μαριπόζα, με την Έλενα Λιλιοπούλου να προσπαθεί να την υπερασπιτεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share