Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον... Σάκη Τανιμανίδη on air! (videο)

«Θα ήθελα όλοι να..»

27 Δεκεμβρίου 2020 23:33
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον... Σάκη Τανιμανίδη on air! (videο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 έχει ξεκινήσει και φυσικά ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο πλέον παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται φέτος στο τιμόνι καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα «εμπόδισε» τον Σάκη Τανιμανίδη να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των παικτών ο Γιώργος Λιανός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στον Σάκη και του έστειλε ένα μήνυμα για τον ερχομό των διδύμων του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα.».

Survivor 4: Η εντυπωσιακή έναρξη, η παρουσίαση των παικτών και το πρώτο μίνι αγώνισμα!

Survivor 4: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε και η πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή με τον Γιώργο Λιανό να κάνει την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο με ελικόπτερο!

Μετά από δύο χρόνια το Survivor επέστρεψε και στα πρώτα πλάνα ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι έκλεψε την παράσταση ενώ ακολούθησε και μια μίνι παρουσίαση των 20 παικτών, 10 Διασήμων και 10 Μαχητών!

Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση και ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενη χρόνια ήταν πως αμέσως ξεκίνησε ένα μίνι αγώνισμα με τους 20 παίκτες να προσπαθούν να φτάσουν πιο γρήγορα στην... στεριά κολυμπώντας και να αποκτούν το πλεονέκτημα να διαλέξουν πρώτοι παίκτες στα δύο πρώτα αγωνίσματα!

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη στο παρακάτω βίντεο (ακολουθεί σε λίγο) στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share