Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τελικά η απόλυτη Ελληνίδα MILF μπαίνει στο Survivor 4!

Έφτασε ήδη στον Άγιο Δομίνικο!

27 Δεκεμβρίου 2020 14:01
Survivor spoiler: Τελικά η απόλυτη Ελληνίδα MILF μπαίνει στο Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αρχικά σας την είχαμε παρουσιάσει ως μια από τις παίκτριες που θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών, όμως η φάση κάπου κόλλησε και δεν εμφανίστηκε στο trailer με την παρουσίαση των ομάδων! Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα την δούμε κανονικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο λόγος για την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία όχι απλά ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο αλλά βρίσκεται ήδη εκεί! Συγκεκριμένα αναχώρησε το Σάββατο και πριν λίγες ώρες προσγειώθηκε στην χώρα της Καραϊβικής για να πάρει μέρος στο Survivor 4!

Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής είναι ότι "άργησε" να τα βρει με τον Ατζούν τελικά είπε το μεγάλο ναι με λίγες ώρες καθυστέρηση, με την ίδια να το ανακοινώνει με τον τρόπο της μέσα από την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram!

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία έξω από μια εκκλησία τονίζοντας πως: "Με την βοήθεια Του πρέπει να τα καταφέρω γιατί ο σκοπός μου είναι ιερός"!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Athensmagazine.gr σας την είχε παρουσιάσει αρχικά και μπορείτε εδώ να δείτε ποια πραγματικά είναι η Ασήμινα Ιγγλέζου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share