Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/12: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό πρώτο αγώνισμα;

Ποιο το έπαθλο; Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο στο Athensmagazine.gr!

27 Δεκεμβρίου 2020 11:33
Survivor spoiler 27/12: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό πρώτο αγώνισμα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα της πρεμιέρας (27/12) το πρώτο έπαθλο; Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο μόνο στο Athensmagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη μέρα του Survivor 1 σας είχε όλες τις διαρροές, όταν τα υπόλοιπα sites είχαν δει πως αρχικά δεν πουλούσε και δεν ασχολούνταν! Εμείς όμως πάντα ήμασταν εδώ και πάντα με ολόσωστες διαρροές!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Απόψε έχουμε την μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 4 (δείτε μέρες και ώρες προβολής από τον ΣΚΑΙ) και το Athensmagazine.gr θα είναι ξανά εδώ τόσο με διαρροή όσο και με live μετάδοση αφού στο τελευταίο Survivor είχαμε δει πως σας άρεσε αρκετά, να συμμετέχετε ζωντανά στο κάθε αγώνισμα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/12);

Το Athensmagazine.gr δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με το Survivor, παρότι έχει να προβληθεί σχεδόν 2 χρόνια στις οθόνες μας! Όλο αυτό το διάστημα σας είχε πρώτο τα περισσότερα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση και πολλά από αυτά βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο!

Πρεμιέρα λοιπόν απόψε με ένα αγώνισμα ιδιαίτερα περίπλοκο για Διάσημους και Μαχητές! Τους 20 παίκτες τους έχουμε γνωρίσει ωστόσο ακόμα δεν έχουμε διαπιστώσει ποιοι παίκτες είναι πιο δυνατοί με τα ίδια μας τα ματιά για να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποια ομάδα θα κερδίζει κάθε αγώνισμα!

Το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι μέσα στη θάλασσα αλλά και εκτός αυτής χρειάζεται μεγάλη αντοχή αλλά και ευστοχία αφού ο στόχος απαιτεί και δύναμη! Ποιος θα τα καταφέρει;

Ωστόσο εδώ είμαστε για spoiler σχετικά με το Survivor και όχι για υποθέσεις! Ποια ομάδα λοιπόν επικρατεί στην πρεμιέρα; Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως τις πρώτες μέρες κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να διαπιστώσουμε κατά πόσο είναι έγκυρη η πηγή μέσα από τον Άγιο Δομίνικο!

Όσο για το ποια ομάδα κερδίζει; Πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr σας είχαμε αποκαλύψει την ομάδα που δίνει το πρώτο spoiler για νικήτρια (μπορείτε να το δείτε εδώ) όμως σίγουρο spoiler - διαρροή θα έχουμε λίγο πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου για παν ενδεχόμενο!

Όσο για το έπαθλο, συνήθως αυτό σε επεισόδιο πρεμιέρας είναι μια έτοιμη καλύβα, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε απλά παροχή αλευριού για μια βασική τροφή στον Άγιο Δομίνικο! Ή και τα δύο.

Προς το παρόν το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου της πρεμιέρας του Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share