Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler - Περικλής Κονδυλάτος: Με την υποστήριξη της... Lady Gaga για το έπαθλο!

Σας θυμίζει κάτι;

22 Δεκεμβρίου 2020 15:20
Survivor spoiler - Περικλής Κονδυλάτος: Με την υποστήριξη της... Lady Gaga για το έπαθλο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι σχέση μπορεί να έχει ο νέος παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος με την Lady Gaga;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος;

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο Survivor έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

O Περικλής δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media έχοντας μόλις 5.000 followers, οι οποίοι αναμένεται να εκτοξευτούν μέσα από το Survivor ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες από το προφίλ του στο Instagram είναι με το αντικείμενο της δουλειάς του!

Δείτε στο Athensmagazine.gr μερικές προσωπικές του φωτογραφίες:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share