Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler - Μιχάλης Αρναούτης: Θα καταφέρει να ρίξει... "μπουνιά" στις συνθήκες του Αγίου Δομίνικου;

Ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι Πρωταθλητής στο μποξ!

22 Δεκεμβρίου 2020 13:43
Survivor spoiler - Μιχάλης Αρναούτης: Θα καταφέρει να ρίξει...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ένας από τους Διασήμους που θα μάθουμε καλύτερα μέσα από το Survivor 4 είναι ο Μιχάλης Αρναούτης!

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποιος είναι ο Μιχάλης Αρναούτης;

Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών και είναι πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους! Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.

Θα του λείψει πολύ η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορωνοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Στο Survivor δεν θα αντέξει τη γκρίνια και την αδικία, αν του συμβεί σίγουρα θα αντιδράσει! Έρχεται για τη νίκη κάτι που έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια!

Όσον αφορά το προφίλ του στα social media, ο Μιχάλης δεν ασχολείται και πολύ! Στο Instagram μετρά μόλις 1.400 followers ενώ οι φωτογραφίες είναι μόνο από αγωνίσματα! Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει μερικές απο αυτές:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share