Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler - Ασημίνα Ιγγλέζου: Η "καυτή" μαμά των Μαχητών και του Survivor 4!

Ακόμα ένας λόγος για να υποστηρίξεις τους Μαχητές!

20 Δεκεμβρίου 2020 15:40
Survivor spoiler - Ασημίνα Ιγγλέζου: Η
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι ένας ακόμα λόγος να υποστηρίξεις τους Μαχητές στο Survivor 4! Η "καυτή" μαμά που θα ξετρελάνει το ανδρικό κοινό!

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η συμμετοχή της sexy μαμάς στο Survivor 4 δεν είναι ακόμα σίγουρη! Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές ενώ και η ίδια, μέσα από την σελίδα της στο Instagram, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο! Όμως επειδή είμαστε λάτρεις των γυναικών δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε αυτό το ενδεχόμενο!

H Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz! Η «εκρηκτική» περσόνα καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος κολάζεται με την παρουσία της ενώ και εδώ στο Athensmagazine.gr συχνά σας την έχουμε παρουσιάσει!

Όσο για την ηλικία της; Η ίδια είχε αποκαλύψει: …έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών», ενώ στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα ήθελε να βγει αν ήταν άνδρας είπε τη «Σίσσυ Χρηστίδου».

Όσο για το προφίλ της στο Instagram απορούμε γιατί η Ασημίνα Ιγγλέζου να είναι στους Μαχητές και όχι στους Διάσημους με 149.000 followers!

Πάμε να την απολαύσουμε σε μερικές φωτογραφίες παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share