Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Δύο ακόμα πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων!

Ποια γνωστή τραγουδίστρια μπαινει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ;

18 Δεκεμβρίου 2020 14:08
Survivor spoiler: Δύο ακόμα πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο κύκλο του «Survivor» στο ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο παρουσιαστής.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Γιώργου Λιανού για τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο η παραγωγή εξακολουθεί να τηλεφωνεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο προκειμένου να συζητηθεί η εμπλοκή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος, πάντως, είχε τον περασμένο Σεπτέμβρη αρνηθεί να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, καθώς οι δύο πλευρές «δεν τα βρήκαν». Μέχρι στιγμής στο κομμάτι της παρουσίασης δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράλληλα δείτε πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όμως, είχαμε και στην ομάδα των «Διασήμων».

Αρχικά, για την εν λόγω ομάδα είχαν ακουστεί τα ονόματα των Ιωάννη Μελλισανίδη, Έλενας Γαλύφα, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτου, Μιχάλη Αρναούτη, Τριαντάφυλλου, Πάνου Καλλίδη, Κάτιας Ταραμπάνκο, Θωμαής Απέργη και Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ωστόσο, ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» θέλει τους δύο πρώτους να αποχωρούν και τη θέση τους να παίρνουν ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Το μόνο που μένει πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή και τους παίκτες.

Survivor 4 spoiler: Η απόλυτη Ελληνίδα MILF μπαίνει στο παιχνίδι!

Survivor spoiler: Ποια είναι η Ελληνίδα MILF που συμφώνησε και μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας έχει πρώτο διαρροές και αποκλειστικές ειδήσεις από τον Άγιο Δομίνικο!

Σήμερα σας έχουμε και την αποκάλυψη για την Ελληνίδα MILF που αναμένεται να μπει στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα με την ομάδα των Μαχητών!

Το κερασάκι στην τούρτα, φαίνεται πως θα είναι η συμμετοχή της Ασημίνας Ιγγλέζου ή αλλιώς στης απόλυτης Ελληνίδας μάνας. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει έτσι, καθώς το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ανεβάζει συνεχώς επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα ύψη, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της στα social media.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μητέρα δύο κοριτσιών βρίσκεται μία… ανάσα από το οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με την παραγωγή και να την δούμε στον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share