Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας (Video)

Τι εξετάζουν στον ΣΚΑΪ

17 Δεκεμβρίου 2020 12:41
Survivor 4: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Survivor» επιστρέφει και η παραγωγή του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το ποιοι θα μπουν στο ριάλιτι και θα ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, με την απόλυτη milf να μπαίνει στο παιχνίδι

Παράλληλα, η εκπομπή «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN αποκάλυψε ότι η παραγωγή του Survivor 4 κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Αλλάζει - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - η prime time ζώνη του καναλιού. Οι «8 Λέξεις» να μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 10.30 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Μια έξυπνη κίνηση θα ήταν η δράση να μεταφερθεί στην παραλία - όπως υπογράμμισε ο Γκουντάρας - μιας και λόγω κορωνοϊού οι τηλεθεατές θα θέλουν «να ξεφύγουν» τηλεοπτικά, βλέποντας σκηνές από Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Τα χρήματα των Διασήμων και Μαχητών για να μπουν στο ριάλιτι - Ζαλίζουν τα ποσά (Video)

Το reality επιβίωσης «Survivor 4», προετοιμάζει το έδαφος προκειμένου να επιστρέψει στους δέκτες και ήδη οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αναζητούν τα άτομα που θα στελεχώσουν τις δυο ομάδες, αυτή των «Διάσημων» και των «Μαχητών».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι διαρροές οι οποίες αναφέρουν τα χρήματα με τα οποία φαίνεται πως θα αμειφθούν Διάσημοι και Μαχητές προκειμένου να ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης, ένας ακόμα επώνυμος ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πρόταση ώστε να συμμετέχει στο «Survivor» είναι ο τραγουδιστής, Άρης Μακρής και σκέφτεται να απαντήσει θετικά ενώ η Ιωάννα Τούνη ακόμα διαπραγματεύεται το ποσό θα που λάβει.

Πόσα χρήματα θα παίρνουν όμως οι παίκτες του «Survivor»;

Τα ποσά αυτά, σύμφωνα με το «Πρωινό» κυμαίνονται από 300 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα για όσους μπουν στην ομάδα των Μαχητών ενώ για τους Διάσημους ξεκινούν από 2.000 ευρώ την εβδομάδα και φθάνουν τις 7.000 ευρώ.

Μάλιστα, για τους συμμετέχοντες στην ομάδα των Μαχητών θα υπάρχουν και κοινωνικά κριτήρια, όπως πχ το αν έχουν παιδιά.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, καθώς, όπως είπε: «Υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14.000 ευρώ την εβδομάδα ακατέβατα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share