Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φωτιά στα κόκκινα» για πρώην παίκτρια του Survivor 2! Όταν δείτε την 2η φωτογραφία της θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αντέχεις να την δεις;

4 Δεκεμβρίου 2020 11:54
«Φωτιά στα κόκκινα» για πρώην παίκτρια του Survivor 2! Όταν δείτε την 2η φωτογραφία της θα τρίβετε τα μάτια σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη σέξι της εμφάνιση τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα η πρώην παίκτρια του Survivor 2.

Θα μπορούσε να είναι μοντέλο με αυτό το σώμα και την ομορφιά αλλά έγινε γυμνάστρια. Η Φελίσια Τσαλαπάτη έβαλε ένα μίνι κόκκινο φόρεμα με ντεκολτέ και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό.

Στη συνέχεια θέλησε να αναστατώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και πόσταρε φωτογραφίες της από τη νυχτερινή της έξοδο με τη σέξι εμφάνιση και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη. Μάλιστα πρόσφατα έγινε και μανούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

95% τηλεθέαση: Έκλεισε και μπαίνει στο Survivor η Ιωάννα Τούνη!

Τεράστια βόμβα από τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή του Survivor αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportime.gr η Ιωάννα Τούνη συμφώνησε και θα δώσει το παρόν στο Survivor 4, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο!

Το όνομα της ακουγόταν εδώ και καμιά εβδομάδα. Η Ιώαννα Τούνη θα είναι στο επόμενο Survivor. Οριστικά και αμετάκλητα. Οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες το τελευταίο διάστημα και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Ιώαννα Τούνη θα συνεργαστεί με την παραγωγή της Ατζούν media. Ο λόγος φυσικά για το πρώτο My Style Rocks. Από εκεί έγινε γνωστή άλλωστε. Ο δίαυλος επικοινωνίας ήταν ανοικτός και ο Τούρκος παραγωγός δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την γνωστή Instagrammer από το να πει το «ναι». Θα είναι λοιπόν δεδομένα μία από αυτές τις παίκτριες που θα μπουν στο ιδιωτικό τζετ του Ατζούν για να μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο.

Ασφαλώς και η Ιώαννα Τούνη θα είναι μία από τους παίκτες που θα πάρουν θέση ανάμεσα στους διάσημους του ριάλιτι επιβίωσης. Θα μας λείψουν όσο να ναι (λέμε τώρα) οι αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά θα μας χαρίσει μεγάλες στιγμές στο Survivor 4. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ευκαιρία της θα είναι άλλωστε να δείξει κι ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τα social media από τη μεριά της. Στα αγωνίσματα, στην καθημερινότητα και γενικότερα. Το τελευταίο διάστημα εξάλλου είχε έρθει στη δημοσιότητα για το ροζ της βίντεο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share