Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέλη Μαρτίου το Survivor: Ονόματα βόμβες για την ομάδα των Διασήμων!

Τρομερό παρασκήνιο!

27 Νοεμβρίου 2020 08:54
Τέλη Μαρτίου το Survivor: Ονόματα βόμβες για την ομάδα των Διασήμων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα castings του «Survivor» να έχουν «παγώσει», η παραγωγή όμως μελετά ήδη τους πιθανούς παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα των «Διασήμων».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το Πρωινό, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου, με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΚΑΪ να ξεκαθαρίζουν πως για την παρουσίαση έχει ήδη συμφωνήσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα πρώτα ονόματα στα οποία η παραγωγή έχει καταλήξει, τα οποία αναμένεται να δεχτούν πρόταση και να συζητήσουν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Ποια είναι αυτά; Πρόκειται για την Ιωάννα Τούνη, την Κατερίνα Στικούδη, τη Ματθίλδη Μαγγίρα και τον Υποχθόνιο.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Ρία Κολοβού από το Survivor; Πρόσφατα είχε γενέθλια και αποδεικνύει γιατί παραμένει η πιο γοητευτική παίκτρια του αγαπημένου ριάλιτι!

Μπορεί το Survivor να απέχει περίπου 2 χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες όμως δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν μείνει χαραγμένοι στις μνήμες μας! Άλλοι για θετικούς λόγους και άλλοι για αρνητικούς. Στον πρώτο παράγοντα ανήκει και η (κατ' εμέ) πιο γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Ρία Κολοβού, την οποία έχουν θαυμάσει ουκ ολίγες φορές εδώ στο Athensmagazine.gr! Η καλλονή από την Σκύδρα, με το πιο αυθεντική χαμόγελο, πριν από μερικές ημέρες είχε γενέθλια και παρά τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι κατάφερε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα μαζί με αγαπημένους φίλους!

Η Ρία Κολοβού στα τέλη του Οκτωβρίου έκλεισε τα 32 της χρόνια, πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ! Άλλωστε οι φωτογραφίες που πόσταρε στην προσωπική της προφίλ στο Instagram μιλούν από μόνες τους!

Αλήθεια εσύ μπορείς να αντισταθείς σ' αυτό το αυθεντικό χαμόγελο της Ρίας; Εμείς πάλι όχι!

Θαυμάστε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share