Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ρία Κολοβού από το Survivor; Πρόσφατα είχε γενέθλια και αποδεικνύει γιατί παραμένει η πιο γοητευτική παίκτρια του αγαπημένου ριάλιτι!

Το πιο αυθεντικό κορίτσι που πέρασε ποτέ από το Survivor!

11 Νοεμβρίου 2020 10:54
Θυμάστε την Ρία Κολοβού από το Survivor; Πρόσφατα είχε γενέθλια και αποδεικνύει γιατί παραμένει η πιο γοητευτική παίκτρια του αγαπημένου ριάλιτι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί το Survivor να απέχει περίπου 2 χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες όμως δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν μείνει χαραγμένοι στις μνήμες μας! Άλλοι για θετικούς λόγους και άλλοι για αρνητικούς. Στον πρώτο παράγοντα ανήκει και η (κατ' εμέ) πιο γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Ρία Κολοβού, την οποία έχουν θαυμάσει ουκ ολίγες φορές εδώ στο Athensmagazine.gr! Η καλλονή από την Σκύδρα, με το πιο αυθεντική χαμόγελο, πριν από μερικές ημέρες είχε γενέθλια και παρά τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι κατάφερε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα μαζί με αγαπημένους φίλους!

Η Ρία Κολοβού στα τέλη του Οκτωβρίου έκλεισε τα 32 της χρόνια, πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ! Άλλωστε οι φωτογραφίες που πόσταρε στην προσωπική της προφίλ στο Instagram μιλούν από μόνες τους!

Αλήθεια εσύ μπορείς να αντισταθείς σ' αυτό το αυθεντικό χαμόγελο της Ρίας; Εμείς πάλι όχι!

Θαυμάστε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

32 λοιπόν!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Εύχομαι υγεία σε όλους μας❣️ Ευχαριστώ πολύ το @caramello.pastry & @_paikos για την υπέροχη τούρτα!! Τους φίλους μου που ήταν μαζί μου και βοήθησαν να στηθεί αυτό το πάρτυ για μένα! @panossaras @e.kougentaki @dimitrakasidou @teoxalkopoulos @_paikos Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στον Σίμο μου,που έκανε αυτή την μέρα τόσο ιδιαίτερη για μένα και με γέμισε με εκπλήξεις!! Ήταν όντως χαρούμενα γενέθλια❣️ #birthday #mybirthday #32

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ria Kolovou (@ria_kolovou) στις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share