Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Θυμάσαι τη Βιργινία Δικαιούλια; Σήμερα είναι το απόλυτο θηλυκό!

Θα πάθετε πλάκα!

2 Νοεμβρίου 2020 08:44
Survivor: Θυμάσαι τη Βιργινία Δικαιούλια; Σήμερα είναι το απόλυτο θηλυκό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βιργινία Δικαιούλια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η ψηλή του Survivor με το χαρακτήρα, το χαμόγελο και την όλη της συμπεριφορά άφησε άριστες εντυπώσεις ενώ και μετά το τέλος του παιχνιδιού κρατά ένα χαμηλών τόνων προφίλ και στη ζωή και στα social.

Όπως δηλώνει λατρεύει την περιποίηση στα νύχια και με αφορμή αυτό μία που πήγε για τα δικά της νύχια μία που τσίμπησε και ένα διαγωνισμό να τον κάνει δώρο σε φίλες και ακόλουθους!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Αγνώριστος σήμερα ο "Μάνατζερ Ράγκμπι": Δείτε πως είναι σήμερα, 3 χρόνια μετά το Survivor 1!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Ο Πάνος Αργιανίδης, είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, λόγω του χαρακτήρα του, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό, το γεγονός πως δήλωνε... μάνατζερ ράγκμπι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχει εντοπιστεί από το φωτογραφικό μας φακό ουκ ολίγες φορές, αφού πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Εκτός όμως από τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Πάνος Αργιανίδης είναι δραστήριος και στα social media ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες του στις οποίες είναι άλλος αφού έχει "φουσκώσει" αρκετά!

Δείτε μερικές παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Θυμάστε τον Yusuf; Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Yusuf, ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor Ελλάδα Τουρκία! Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα σχεδόν 5 μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ως γνωστόν, αγαπά το ριάλιτι επιβίωσης και γι αυτό σχεδόν καθημερινά σας παρουσιάζει spoiler για το Survivor all Star που πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ψάξαμε και βρήκαμε το Instagram του Yusuf για να δούμε αν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που τον είχαμε δει. Ο πρώην παίκτης του Survivor, είναι ολόιδιος με το παιχνίδι, ενώ μάλιστα συνεχίζει την πορεία του στο Kick Boxing.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share