Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με το Survivor: Στο "κενό" το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Παγωμάρα με τους υποψήφιους παίκτες - Αποκάλυψη που σοκάρει

Τρομερό παρασκήνιο και έντονος προβληματισμός!

30 Οκτωβρίου 2020 09:08
Σούσουρο με το Survivor: Στο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τι συμβαίνει με τους υποψήφιους παίκτες για το Survivor 4; Ποια είναι η αποκάλυψη που έρχεται στο "φως" και σοκάρει φέρνοντας στο "κενό" το ριάλιτι;

Survivor διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας έχει φέρει στο φως κάθε πληροφορία και spoiler σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Σήμερα σας έχουμε μια μεγάλη αποκάλυψη που είναι πολύ πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα γύρω από την διεξαγωγή του Survivor 4! Φυσικά και ρόλο στην συγκεκριμένη αποκάλυψη παίζει η έξαρση του κορωνοϊού σ' όλο τον πλανήτη και άπαντες ευελπιστούν πως πολύ σύντομα θα τελειώσει ο εφιάλτης αυτός που ζούμε εδώ και σχεδόν 10 μήνες!

Γιατί βρίσκεται στο κενό το Survivor 4;

Το Athensmagazine.gr φέρνει στο φως μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Ποια είναι αυτή; Σκέψεις στην παραγωγή και στον ΣΚΑΙ για αναβολή του ριάλιτι δεν υπάρχουν αφού πιστεύουν κιόλας πως εφόσον υπάρξει νέο lockdown η τηλεθέαση του Survivor θα εκτοξευτεί αφού ο κόσμος θα διψά για "ζωντανά" προγράμματα που δεν θα παίζουν σε επανάληψη! Άλλωστε φόβος για τους παίκτες δεν θα υπάρχει αφού θα έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ πριν μπουν στο παιχνίδι και δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλα στελέχη της παραγωγής, ούτε καν με τους παρουσιαστές!

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει την παραγωγή είναι πως δεν υπάρχει ζήτηση από υποψήφιους παίκτες! Οι αιτήσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν φτάνουν ούτε το 1/10 από τα προηγούμενα Survivor! Ο φόβος του ιού αλλά και το να ζεις μακριά από αγαπημένα σου πρόσωπα σε μια τόσο περίεργη περίοδο έχει κάνει όσους ενδιαφερόντουσαν να το σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά!

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή έχει επικοινωνήσει και με άτομα που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε παλαιότερα Survivor και τελικά είχαν "κοπεί"! Η εξέλιξη αυτή όσο να ναι φέρνει έντονο προβληματισμό στην Ατζούν Media αλλά και στον ΣΚΑΙ αφού ακόμα και αν διεξαχθεί κανονικά το Survivor 4 δεν θα μπορέσει να γίνει η καλύτερη επιλογή παικτών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share