Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Σάλος με πρώην παίκτη του Survivor: "Ξεκαβάλα από το καλάμι..." - Χώρισε και η κοπέλα του τον ξεφτίλισε

Τι συνέβη;

26 Οκτωβρίου 2020 10:10
Σάλος με πρώην παίκτη του Survivor:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ήταν 3 χρόνια πριν, μόλις είχε τελειώσει το πρώτο Survivor και επικρατούσε το πανδαιμόνιο με τους παίκτες. Ο παίκτης για τον οποίο είχαν τρελαθεί όλες οι γυναίκες εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας δημοσίως πως είναι ελεύθερος. Δεν υπολόγισε την αντίδραση όμως της κοπέλας του.

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε, δεν είχε γίνει γνωστή ακόμη η σχέση του με την Ευριδίκη Βαλαβάνη -πλέον δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι- και οι φήμες για συντρόφους στο πλευρό του έδιναν και έπαιρναν. Ο ίδιος δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη:

"Καταρχήν, είμαι ελεύθερος. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω μου είπε η οικογένειά μου κάποια πράγματα. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα για να πάω στο παιχνίδι ελεύθερος. Τώρα, πώς προέκυψε μετά το παιχνίδι να έχω δύο σχέσεις, δεν ξέρω. Και στις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω από πού ορμώμενες πήραν το θάρρος να τα λένε αυτά. Ίσως επειδή είδαν τη μεγάλη δημοσιότητα να ήθελαν να επωφεληθούν. Εγώ το ξαναλέω: στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος"

Η δήλωσή του αυτή έκανε έξαλλη την Βασιλική Αγιαννοπούλου, την γυμνάστρια που φέρεται να είχαν σχέση πριν μπει στο Survivor.

Βασάλος πρώην

Σε ανάρτησή της στο Facebook είναι ιδιαίτερα καυστική, με τις ατάκες της να «στάζουν» φαρμάκι για τον πρώην παίκτη.

«Έξαλλη όχι για ένα χωρισμό λίγο με αφορά αυτό !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνσταντινε Βασαλε που δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση για τίποτα που είχε να κάνει με τη ζωή μας και σε προστάτευσα !! Έξαλλη γιατί με έβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα όταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν μαζί μιλούσες μαζί της έξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως εγώ έκανα ό,τι έκανα για δημοσιότητα !!!!!

Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι;;; Ποιος θα σε θυμάται κανα 6μηνο 8μηνο μετά ;;;; Κανείς !!!! Ξεκαβάλα και ψάξε να μάθεις ποια είναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!!

Η ομορφιά σου δεν σε κάνει ούτε παιδί με ήθος ούτε καλό παιδί χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβάλα γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη !!

Η χειρότερη ήττα γλυκέ μου δεν είναι πως έχασες χθες είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της και θρησκεία της εδώ και ενάμιση χρόνο και περισσότερο που θα έκανε τα πάντα για σένα σε έχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!

Τα φιλιά μου και την αγάπη μου !!!».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και το έληξε εκεί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share