Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Θρίλερ" με το Survivor - Ραγδαίες εξελίξεις

Πότε βγαίνει στον αέρα

18 Οκτωβρίου 2020 12:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor, που επιστρέφει για ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται στο κανάλι Φαλήρου για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο καιρός περνάει και το Big Brother τελειώνει, με αποτέλεσμα η prime time ζώνη, αν δεν κινηθούν γρήγορα να μείνει κενή από κάποιο δυνατό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι "αδύναμοι" απέναντι στον ανταγωνισμό για τα νούμερα της τηλεθέασης που μέχρι στιγμής είναι πολύ υψηλά λόγω του Μεγάλου Αδελφού.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ, οι ιθύνοντες θέλουν να βγάλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν το Survivor στον αέρα με σκοπό να "τσακίσουν" τα ανταγωνιστικά προγράμματα, καθώς είναι ένα project που από την επιστροφή του πρώτου κύκλου έχει φέρει πολύ υψηλά ποσοστά στο κανάλι σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr ποια παίκτρια του Survivor 1 παντρεύτηκε πρόσφατα.

Πότε βγαίνει το Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Το Survivor λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, αν όλα πάνε καλά αρχές Ιανουαρίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά το τέλος του Big Brother για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι, ακόμη δεν έχει βγει κάτι σίγουρα.

Όπως γνωρίζω μέχρι σήμερα το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πως γίνεται η παρουσίαση του Survivor, καθώς βρίσκεται στο τιμόνι εδώ και 3 χρόνια και φαίνεται πως θα πάει για 4.

Γάμος για πρώην παίκτρια του Survivor

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

Σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφό της, ζουν την απόλυτη χαρά και ευτυχία.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που σύμφωνα ε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η ίδια και ο αγαπημένος της Σταύρος Μαντόπουλος, σκέφτονται το 2021 να πραγματοποιήσουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Φυσικά ελπίζουν μέχρι τον Αύγουστο του 2021 να είναι καλά στην Ελλάδα και να έχουμε αφήσει πίσω μας τη δύσκολη περίοδο που προκάλεσε η παγκόσμια πανδημία.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share