Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος για πρώην παίκτρια του Survivor

Δείτε ποια είναι

17 Οκτωβρίου 2020 15:27
Γάμος για πρώην παίκτρια του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

Σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφό της, ζουν την απόλυτη χαρά και ευτυχία.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που σύμφωνα ε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η ίδια και ο αγαπημένος της Σταύρος Μαντόπουλος, σκέφτονται το 2021 να πραγματοποιήσουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Φυσικά ελπίζουν μέχρι τον Αύγουστο του 2021 να είναι καλά στην Ελλάδα και να έχουμε αφήσει πίσω μας τη δύσκολη περίοδο που προκάλεσε η παγκόσμια πανδημία. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr ποια παίκτρια του Survivor 1 παντρεύτηκε πρόσφατα.

Big Brother: Παίκτρια ζευγάρι με "θρύλο" του Survivor 1!

Ποια παίκτρια του Big Brother φέρεται να υπήρξε ζευγάρι με παίκτη του Survivor; Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για όλους και για όλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο «GNTM», το «Big Brother», τη φιλία του με τον Δημήτρη Πυργίδη, την καριέρα του, αλλά και στη σχέση με τη μητέρα του μετά τον χαμό του πατέρα του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τη Ραμόνα του «Big Brother». Το μοντέλο και ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.

«Το Big Brother είναι ο βασιλιάς των ριάλιτι. Έχουν βάλει ανθρώπους που έχουν έντονες διαφορές, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει ίντριγκες και καβγάδες. Και γενικά θα έχει ενδιαφέρον. Τον Δημήτρη Πυργίδη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια.

Είναι ένα παιδί έξω καρδιά, με ιδιαίτερο στυλ. Τη Ραμόνα τη γνωρίζω. Είναι φίλη μου. Γενικά δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Η Ραμόνα είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Big Brother Highlights: O τσακωμός της Ραϊσα με τους διδύμους, το κλάμα του Κεχαγιά, και η Άννα Μαρία που τα χώνει στη Ραμόνα!

Ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother είδαμε εχθές, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο ΣΚΑΙ και οι παίκτες δεν μας άφησαν σε ησυχία! Ίντριγκες, τσακωμοί, τρυφερά τετ-α-τετ και εξομολογήσεις έδωσαν το παρόν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού!

Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο
Το Big Brother έχει δείξει αρκετά πλάνα που προκαλούν αίσθηση, όπως με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share