Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη είδηση για ΣΚΑΙ και Survivor: Επιβεβαιώθηκε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη!

Τρομερό παρασκήνιο!

15 Οκτωβρίου 2020 09:26
Έκτακτη είδηση για ΣΚΑΙ και Survivor: Επιβεβαιώθηκε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις στον σχεδιασμό του β’ μισού της σεζόν. Στο Φάληρο το γνωρίζουν και γι΄αυτό τα σχέδια καταστρώνονται και προχωρούν με ταχείς ρυθμούς. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει το «Big Brother» να μπαίνει σε δεύτερο κύκλο αμέσως μετά τις γιορτές κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης έχουν ήδη ξεκινήσει και τα κάστινγκ για τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» βρίσκονται σε εξέλιξη στα γραφεία της Acun Medya.

Ο «Big Brother» τα πήγε πολύ καλά και τα στελέχη στο Φάληρο έμειναν ευχαριστημένοι με ένα ριάλιτι που διατήρησε το 20% σε καθημερινή βάση. Με δεδομένο ότι πλέον η τεχνογνωσία έχει κατακτηθεί, ο «Μεγάλος Αδελφός» θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ αν και αρχικά επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα, κοντά στα Χριστούγεννα.

Την θέση του στο prime time θα πάρει το ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί «Survivor», το οποίο ουδέποτε προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να το παρουσιάσει. Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης, παρά τις φήμες περί Ντάνου και μαζί του, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο «Voice» θα είναι και ο Γιώργος Λιανός. Η συνταγή θα είναι η κλασική, δηλαδή αυτή που θέλει διάσημους παίκτες να αναμετρώνται με μη διάσημους αλλά πολύ δυνατούς μαχητές.

Νέα προγράμματα μετά το Voice και το My style rocks

Αναπροσαρμογές όμως θα υπάρξουν στο σύνολο του προγράμματος καθώς ολοκληρώνονται δύο ακόμη προγράμματα. Το «Voice» στα τέλη του Φεβρουαρίου αλλά και το «My style rocks» νωρίτερα. Το πρώτο θα αντικατασταθεί από το «Masked Singer» το οποίο θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς ενώ το δεύτερο θα αντικατασταθεί από δύο ωριαία project. Το πρώτο θα είναι το σόου μεταμορφώσεων στο οποίο θα έχει εποπτεία η Ελενα Χριστοπούλου και το δεύτερο θα είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι το οποίο θα θυμίζει την λογική του «Κάτι ψήνεται» και για το οποίο ο σταθμός επιθυμεί τη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα. Τον Ιανουάριο θα βγει και το «Idols» με τον Σάκη Ρουβά με έξι συνολικά αφιερώματα.

Χατζίδου - Παύλου για μεσημέρι Σαββάτου

Εντωμεταξύ οριστική είναι η απόφαση για ενεργοποίηση της μεσημεριανής ζώνης του Σαββάτου όπου μετά τις 16.00 θα προβάλλεται ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο για την παρουσίαση του οποίου προβάδισμα έχουν μέχρι στιγμής η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Οι δυο τους δοκιμάστηκαν με επιτυχία το καλοκαίρι παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή στο Open, οπότε θεωρήθηκαν ιδανικοί για να αναλάβουν την συγκεκριμένη ζώνη.

Πηγή: protothema.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share