Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: H απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης το μεγάλο στοίχημα του Survivor 4

Spoiler Alert! Ίσως και το πιο hot όνομα

14 Οκτωβρίου 2020 10:54
Survivor διαρροή: H απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης το μεγάλο στοίχημα του Survivor 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor διαρροή: Ποια είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα ξανθιά που θέλουν οπωσδήποτε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης οι άνθρωποι της παραγωγής; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες σας φέραμε στο φως το πρόσωπο του GNTM που δέχεται πιέσεις για να μπει στο Survivor 4 και σήμερα σας έχουμε το όνομα βόμβα που θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης κυρίως στο ανδρικό κοινό! Οι άνθρωποι της παραγωγής, τόσο του Ατζούν, όσο και το ΣΚΑΙ έχουν "πέσει" από πάνω της ώστε να αποσπάσουν το μεγάλο ΝΑΙ!

Ποια είναι η κούκλα ξανθιά που ετοιμάζεται για το Survivor 4;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η ίδια δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια της ενώ ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί το επόμενό της βήμα! Σίγουρα εκείνο που προβληματίζει είναι η κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης με τον κορωνοϊό και θέλει να το σκεφτεί αρκετά καλά πριν πει το ναι ή το όχι!

Η πρόταση από οικονομικής πλευράς είναι εξαιρετική και αυτό είναι που φέρεται να την έχει βάλει σε επιπλέον σκέψεις καθώς αρχικά είχε απαντήσει αρνητικά!

Πέρσι βρέθηκε στο Open και στο Just the 2 Of Us, στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και φέτος δεν αποκλείεται να την δούμε στον ΣΚΑΙ, παρότι για το μέλλον της έχουν γραφτεί πολλά! Ο λόγος φυσικά και γίνεται για την Βίκυ Κάβουρα, την απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ενδεχόμενη θετική απάντηση θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης καθώς από την παρουσία της και μόνο με μαγιό θα μαγνητίσει κάθε ανδρικό και μη βλέμμα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθεί ρεπορτάζ για το Survivor, το οποίο σε λιγότερο από τρεις μήνες θα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά μας!

Ποια άλλα ονόματα βρίσκονται στην λίστα; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους καθημερινά και με άλλους διασήμους και μη που θα διαπραγματεύονται με την παραγωγή του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share