Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Από το GNTM στο Open και τώρα στο Survivor 4 - Αυτό είναι το μεγάλο όνομα που μπαίνει στο ριάλιτι!

Spoiler Alert!

13 Οκτωβρίου 2020 08:19
Survivor διαρροή: Από το GNTM στο Open και τώρα στο Survivor 4 - Αυτό είναι το μεγάλο όνομα που μπαίνει στο ριάλιτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor διαρροή: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η μέρα που θα επιστρέψει το ριάλιτι επιβίωσης στις οθόνες μας δεν αργεί!

Μετά από ένα χρόνο διάλλειμα και παρά τα σενάρια που ήθελαν το Survivor 4 να μην επιστρέφει και στην θέση του να ξεκινάει το Big Brother 2 φαίνεται πως όλα θα γίνουν όπως ακριβώς είχαν δρομολογηθεί!

Το Survivor επιστρέφει και το Athensmagazine.gr σήμερα σας αποκαλύπτει ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται ψηλά στην λίστα! Πρόκειται για πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής showbiz όπου έχει τραβήξει τα βλέμματα μετά την αρχική της παρουσία στο GNTM!

Ποια είναι η υποψήφια για να μπει στο Survivor;

Όπως καταλάβατε ήδη ο λόγος γίνεται για την Μέγκι Ντρίο! Το γνωστό μοντέλο, μετά την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας του Star, βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και πλέον απέχει από την τηλεόραση! Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή του Survivor έχει επικοινωνήσει με την ίδια ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο είναι "ζεστή" στο ενδεχόμενο να μπει στο Survivor!

Αρχικά οι πηγές μας αναφέρουν πως η Μέγκι Ντρίο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό και πολλά θα κριθούν από το οικονομικό κομμάτι! Η ίδια φαίνεται να προβληματίζεται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το Survivor και κατά πόσο μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει βρεθεί κάποιο εμβόλιο για τον COVID 19! Άλλωστε μην ξεχνάτε πως στον Άγιο Δομίνικο ο κορωνοϊός θερίζει με εκατοντάδες νεκρούς σε καθημερινή βάση, όπως γενικότερα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Από την άλλη βέβαια δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πει το "ναι" και στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο ζυγίζει όλα τα δεδομένα! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθεί ρεπορτάζ για το Survivor, το οποίο σε λιγότερο από τρεις μήνες θα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά μας!

Ποια άλλα ονόματα βρίσκονται στην λίστα; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους καθημερινά και με άλλους διασήμους και μη που θα διαπραγματεύονται με την παραγωγή του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share