Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Την κλέβει από το Mega - Στο Survivor 4 πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο!

23 Σεπτεμβρίου 2020 11:56
Survivor διαρροή: Την κλέβει από το Mega - Στο Survivor 4 πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Μπορεί να διανύουμε μέρες Big Brother ωστόσο ο ΣΚΑΙ έχει αρχίσει και τρέχει το πρότζεκτ Survivor 4 που θα επιστρέψει στην δράση από τον Ιανουάριο!

Όπως σας έχουμε γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει οι αιτήσεις για τους παίκτες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο νούμερο ένα ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης. Όμως αυτό αφορά την ομάδα των Μαχητών, αφού εκείνη των Διασήμων θα βγει από επιλογές της παραγωγής!

Το Athensmagazine.gr είναι το site το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο καθώς και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος! Όμως μέχρι να έχουμε δράση θα αναλάβουμε να σας μεταφέρουμε ρεπορτάζ σχετικά με τους παίκτες που αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι και να ταξιδέψουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η παραγωγή θέλει ισχυρά ονόματα παρότι η επιτυχία θεωρείται δεδομένη μετά το διάλλειμα ενός έτους, αφού το Survivor έχει λείψει αρκετά στο τηλεοπτικό κοινό! Σήμερα σας έχουμε το πρώτο όνομα που συζητάει να μπει στο ριάλιτι ωστόσο η ίδια δεν βλέπει με τόσο θετικό μάτι την προοπτική αυτή!

Ποια είναι η παρουσιάστρια - ηθοποιός που δέχεται πιέσεις να μπει στο Survivor του ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η παρουσιάστρια - ηθοποιός που δέχεται πιέσεις για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η Ελληνίδα καλλονή στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το Survivor Panorama και είχε αποκαλύψει πως θέλει να πάρει μέρος στο Survivor. Ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει!

Νούμερα ένα ζήτημα είναι η όλη φάση με τον κορωνοϊό και το γεγονός πως δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αλλά ακόμα ένα πρόβλημα είναι πως η Ντορέττα συζητάει με το Mega για να αναλάβει εκπομπή μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού!

Στην προκειμένη φάση το ενδεχόμενο να βρεθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Survivor φαντάζει ως απίθανο παρά τις πιέσεις από τους ανθρώπους της παραγωγής για να της αλλάξουν γνώμη! Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι τόσο αγαπητή στο κοινό που θα έφερνε από μόνη της υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share