Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίκτης του Survivor 1 στις 8 Λέξεις - Και δεν είναι ο Ντάνος

Ο λόγος για...

21 Σεπτεμβρίου 2020 08:06
Παίκτης του Survivor 1 στις 8 Λέξεις - Και δεν είναι ο Ντάνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ευχάριστη είδηση "έσκασε" για το καστ της σειράς "8 Λέξεις", καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, "εισβάλλει" στη σειρά, αγαπημένος παίκτης του Survivor 1.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μετά τις συνεργασίες που είχε τα τελευταία χρόνια με το Netflix, στο "The Lord of the Skies" και το "Salman Farsi", θα μπει στο ερωτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Instagram, χωρίς να πει περισσότερα για το ρόλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Γιάννης Σπαλιάρας θα υποδυθεί το διευθυντικό στέλεχος καναλιού. Μάλιστα, ο ρόλος του κρύβει μία τεράστια ανατροπή, η οποία θα εκπλήξει τους τηλεθεατές. Μιας και αναφερθήκαμε στη σειρά του ΣΚΑΙ, δείτε εδώ μια αποχώρηση που έγινε πρόσφατα.

Δείτε την ανάρτηση:

Big Brother: Παίκτρια ζευγάρι με "θρύλο" του Survivor 1!

Ποια παίκτρια του Big Brother φέρεται να υπήρξε ζευγάρι με παίκτη του Survivor; Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για όλους και για όλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο «GNTM», το «Big Brother», τη φιλία του με τον Δημήτρη Πυργίδη, την καριέρα του, αλλά και στη σχέση με τη μητέρα του μετά τον χαμό του πατέρα του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τη Ραμόνα του «Big Brother». Το μοντέλο και ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.

«Το Big Brother είναι ο βασιλιάς των ριάλιτι. Έχουν βάλει ανθρώπους που έχουν έντονες διαφορές, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει ίντριγκες και καβγάδες. Και γενικά θα έχει ενδιαφέρον. Τον Δημήτρη Πυργίδη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Είναι ένα παιδί έξω καρδιά, με ιδιαίτερο στυλ. Τη Ραμόνα τη γνωρίζω. Είναι φίλη μου. Γενικά δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Η Ραμόνα είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share