Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκυος πρώην παίκτρια του Survivor!

Η ανάρτησή της σε κοινωνικό δίκτυο

14 Σεπτεμβρίου 2020 18:11
Έγκυος πρώην παίκτρια του Survivor!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την έκπληξη προκάλεσε η πρώην παίκτρια του Survivor Όλγα Φαρμάκη στους διαδικτυακούς της φίλους με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Ενώ, όσον αφορά καθ' αυτό το ριάλιτι επιβίωσης εμείς λοιπόν σήμερα σας έχουμε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Η γνωστή σχεδιάστρια που εδώ και τρία περίπου χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Σταύρο Μαντόπουλο δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον αγαπημένο της να στέκεται πλάτη φορώντας ένα καπέλο που γράφει τη λέξη «μπαμπάς» και την ίδια να κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού της.

«Θα γίνουμε γονείς. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γωγώ Φαρμάκη αποκαλύπτοντας στα hastags πως βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Γέννησε πρώην παίκτρια του Survivor - Η δύσκολη εγκυμοσύνη στην καραντίνα

Μητέρα έγινε πρώτην παίκτρια του Survivor 2 και έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και την εγκυμοσύνη εν μέσω του κορωνοϊού και της καραντίνας στην εκπομπή του Open, "Καλοκαίρι NOT".

Στη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και στους τρεις γιους της αναφέρθηκε η Κατερίνα Χαλικιά, η αθλήτρια μπάσκετ του Αθηναϊκού, που συμμετείχε στο Survivor 2. Μπορεί λοιπόν άλλοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να χωρίζουν, ωστόσο οι περισσότεροι φαίνεται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή, το οποίο είναι πλέον 13 ημερών. Ήταν μια πολύ δύσκολη και αγχώδης κατάσταση, και μόνο ο άνδρας της μπορούσε να μπει στο μαιευτήριο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Είναι μητέρα ακόμα δύο αγοριών, ηλικίας 11 και 14 ετών, που αγκάλιασαν με αγάπη το νέο μέλος της οικογένειας. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share