Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έκτακτη ανακοίνωση ΣΚΑΙ - Οριστικό!

Ραγδαίες εξελίξεις!

14 Σεπτεμβρίου 2020 13:48
Survivor spoiler: Έκτακτη ανακοίνωση ΣΚΑΙ - Οριστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor επιστρέφει και είναι πλέον οριστικό! Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα το οποίο από την πρώτη στιγμή του ριάλιτι μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και μέσα από την παραγωγή!

Εμείς λοιπόν και σήμερα σας έχουμε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Ποια είναι αυτή; Πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις για όποιον θέλει να πάρει μέρος στο Survivor 4! Μάλιστα ο ΣΚΑΙ τονίζει πως λόγω των συνθηκών θα πρέπει να δηλώσουν οι υποψήφιοι πως είναι υγιής και θα πρέπει να έχουν προβεί και σε τεστ για τον Covid-19!

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:
"Ενόψει των έκτακτων συνθηκών και του κίνδυνου μετάδοσης της λοίμωξης COVID-19, (εφεξής η Νόσος) καθώς και του κινδύνου να εκτεθώ και ο ίδιος στην Νόσο, δηλώνω ότι τελώ σε άριστη φυσική κατάσταση και εξ όσων γνωρίζω δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία μου ή/και την υγεία εκείνων που θα έλθω σε επαφή λόγω της συμμετοχής μου στο Πρόγραμμα. Αναλαμβάνω την προσωπική ευθύνη να συμμορφώνομαι πλήρως με όλα τα μέτρα προστασίας, που λαμβάνει η παραγωγή για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου.

Ο ΣΚΑΪ, η Παραγωγή της Εκπομπής και οι συνεργάτες τους δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη της υγείας μου (σωματικής, ψυχικής, συναισθηματικής) που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια παραγωγής της Εκπομπής και κατά τη συμμετοχή μου σ' αυτή και δεν έχω καμία απαίτηση ή αξίωση (οικονομική ή άλλη) έναντι του ΣΚΑΪ, της Παραγωγής και/ή των συνεργατών τους εξ αυτού του λόγου, άλλως παραιτούμαι ρητά με την παρούσα από αυτές."

Μάλιστα μπορείτε να κάνετε αίτηση για το Survivor ΕΔΩ!

Όπως καταλαβαίνεται πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του αγαπημένοι ριάλιτι επιβίωσης από τον Άγιο Δομίνικο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share