Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη; Δείτε πως είναι σήμερα

Αλήθεια πόσοι από εσάς τον θυμάστε;

11 Σεπτεμβρίου 2020 11:47
Survivor: Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη; Δείτε πως είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είναι από τους λίγους παίκτες του ριάλιτι που εξαφανίστηκε μετά το τέλος του! Παρότι έφτασε μέχρι μακριά στο Survivor 2 ελάχιστοι τον θυμούνται μέχρι σήμερα.

Να σας τον θυμήσουμε; Πρόκειται για έναν πρωταθλητή Ελληνορωμαϊκής πάλης και υδραυλικό, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξωτερική του εμφάνιση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer για το reality επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μάγεψε το γυναικείο κοινό με την εμφάνισή του, διαθέτει λογαριασμό στο Instagram και μέσα από εκεί μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Εκεί τον εντοπίσαμε τι κάνει σήμερα! Είναι κυριολεκτικά ολόιδιος ενώ συνεχίζει να κάνει πολύ παρέα με την συμπαίκτριά του στους "Μαχητές", Ροδάνθη Καπαρού! Με την ευκαιρία δείτε πως είναι κι αυτή σήμερα.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor είχε μιλήσει στο παρελθόν για το αν είχε πέσει σ@ξ στον Άγιο Δομίνικο! Θυμηθείτε τι είχε πει εδώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες με το πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Survivor Panorama: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Τσεπάνη για τον τραυματισμό του! (video)

Πόσα ράμματα έκανε;

Στο Survivor Panorama βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Τσεπάνης! Ο ίδιος μίλησε εγκάρδια με την Ντορέττα και αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του!

Η Ντορέττα μάλιστα τον ρώτησε πόσα ράμματα έκανε και της είπε... 4!

«Δεν κατάλαβα πως χτύπησα! Είχε όλο μαξιλάρια στην πίστα αλλά εκεί που χτύπησα είχε σίδερο! Δεν το κατάλαβα αρχικά» είπε και συνέχισε: «Ένιωθα αίματα στο στόμα μου μέσα και κάτι κατάλαβα... Λεω αμάν τώρα θα πέσω κάτω»! Ο Κώστας τόνισε ότι ένιωθε πως ζαλίζεται και ότι θα χάσει τις αισθήσεις του... «Εκεί κατάλαβα ότι είναι σοβαρό» τόνισε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share