Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Πρώην κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο; Η πρόταση χιλιάδων ευρώ

Τρομερή παρασκήνιο - Στην κορυφή της λίστας!

14 Ιουλίου 2020 07:54
Survivor Διαρροή: Πρώην κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο; Η πρόταση χιλιάδων ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από το 2017, όταν και μπήκε το Survivor στην καθημερινότητά μας μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει πρώτο όλο το παρασκήνιο καθώς και τις διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Χτες σας αποκαλύψαμε ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της παραγωγής, μια κούκλα παρουσιάστρια που εφόσον πει το ναι θα προκαλέσει πάταγο! Ωστόσο σήμερα σας φέρνουμε στο "φως" και ποια είναι η εναλλακτική λύση. Βασικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν ξέρουμε ποια από τις δύο θα είναι η πρώτη επιλογή ωστόσο αυτό που θα ξεκαθαρίσουμε είναι πως δεν πρόκειται για πάνε και οι δύο Άγιο Δομίνικο για ένα και μόνο λόγο!

Αυτός είναι πως η παραγωγή έχει αποφασίσει η ομάδα των Διασήμων να έχει ένα παιδί από κάθε κλάδο της showbiz και όχι παραπάνω! Επομένως επειδή και οι 2 είναι παρουσιάστριες, θα προχωρήσει το πρότζεκτ για μια από τις δύο! Χτες σας αποκαλύψαμε λοιπόν πως στη λίστα της παραγωγής του ΣΚΑΙ αλλά και της Atzun Media βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη!

Η "κολλητή" φίλη του Νίκου Μουτσινά ωστόσο δεν είναι η μόνη που εξετάζεται! Μάλιστα τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της παραγωγής βρίσκεται κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη, στην οποία αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, να γίνει μια πρόταση χιλιάδων ευρώ που δύσκολα θα μπορεί να αρνηθεί η ίδια!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Η παρουσιάστρια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στο καλοκαίρι από το Mega ενώ πρόσφατα χώρισε και από την σχέση που διατηρούσε με αποτέλεσμα να είναι πλέον ελεύθερη, ωραία και με θέληση για νέα πράγματα! Η ίδια βέβαια γνωρίζει καλά πως ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Survivor θα αλλάξει ρώτα στην καριέρα της καθώς από το "κοινωνικό" ρεπορτάζ θα πρέπει να ακολουθήσει λίγο το πιο lifestyle στην συνέχεια!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε πρώτη φάση δεν δείχνει ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει, για αρκετούς μάλιστα μήνες, στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η περίεργη φάση στην οποία βρίσκεται στην ζωή της καθώς και η γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας μετά την έξαρση του κορωνοϊού ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια θετική απάντηση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα σας αποκαλύπτει ονόματα που εξετάζει η παραγωγή για το Survivor 4, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, την Κυριακή 03 Ιανουαρίου του 2021!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share