Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά στο Survivor 4; Τρομερό παρασκήνιο

Τεράστια βόμβα ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ!

13 Ιουλίου 2020 13:52
Survivor Διαρροή: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά στο Survivor 4; Τρομερό παρασκήνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που από την πρεμιέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλες τις αποκλειστικότητες καθώς και τις διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πρώτοι εδώ μάθατε πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει το Survivor στους δέκτες μας με τέταρτο κύκλο! Ο κορωνοϊός φαίνεται να μην εμποδίζει τα σχέδια της παραγωγής, η οποία τρέχει το όλο πρότζεκτ ενώ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και ηθοποιό από το Open και το Κόκκινο Ποτάμι που βρίσκεται στη κορυφή της λίστας!

Σήμερα σας φέρνουμε ακόμα ένα όνομα στο φως και η αλήθεια είναι πως έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για συμμετοχή της στο Survivor! Είναι κούκλα, πασίγνωστη παρουσιάστρια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κορίτσι του ΣΚΑΙ τα τελευταία χρόνια ενώ διατηρεί και πολύ καλή φιλική σχέση με τον Νίκο Μουτσινά!

Ο λόγος φυσικά και γίνεται για την Μαίρη Συνατσάκη! Η κούκλα παρουσιάστρια συχνά απασχολεί τα media για την προσωπικό της ζωή της, ενώ το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση! Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το όνομά της βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και η Μαίρη δέχεται ασφυκτική πίεση ώστε να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Survivor!

Από την πλευρά της η ίδια δεν φέρεται να έχει κλείσει την πόρτα αλλά σε πρώτη φάση δεν δείχνει και ιδιαίτερα θετική στην όποια σκέψη να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο από το νέο έτος! Σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή της θα παίξει και το οικονομικό, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις λόγω κορωνοϊού οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση με αρκετά χρήματα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και από κανέναν!

Αν θέλετε την άποψή μας, η παραγωγή θα βρει τρόπο να πείσει την Μαίρη Συναντσάκη και να βρεθεί στο Survivor 4 με την ομάδα των Διασήμων! Πάντως σε πρώτη φάση η ίδια δεν φαίνεται να "καίγεται"!

Όσον αφορά την ομάδα των Μαχητών μέσα στον Ιούλιο αναμένεται trailer από το ΣΚΑΙ ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε καμία περίπτωση η παραγωγή δεν θα πάει αποκλειστικά σε γυμνασμένους παίκτες, οπότε ο καθένας έχει τις ελπίδες του για να γίνει αποδεκτός!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί εκτενές ρεπορτάζ σε καθημερινή βάση για το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share