Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Σάρωσε φέτος στο Open και τον βάζουν στο Survivor 4!

Από το Open στο ΣΚΑΙ και το Survivor!

10 Ιουλίου 2020 08:52
Survivor Διαρροή: Σάρωσε φέτος στο Open και τον βάζουν στο Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει πρώτο όλες τις εξελίξεις καθώς και τις διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως το Survivor επιστρέφει με 4 κύκλο και εν συνεχεία και ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, όπως η λαμπερή ηθοποιός από τις "8 Λέξεις"! Η παραγωγή της Ατζούν Μίντια καθώς και εκείνη του ΣΚΑΙ θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αγαπημένα προς το κοινό πρόσωπα, γι' αυτό και βρίσκονται αρκετοί ηθοποιοί στη λίστα!

Το τελευταίο όνομα που μας ήρθε στα γραφεία μας πρόκειται για πρωταγωνιστή από αγαπημένη σειρά του Open που φέτος σάρωσε σε τηλεθέαση και αναμένεται να έχει και τραγικό φινάλε στο τέλος! Φυσικά και αναφερόμαστε στο "Κόκκινο Ποτάμι"!

Ο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός πρόκειται για πολύ αγαπητό πρόσωπο προς τους τηλεθεατές και ιδιαίτερα γοητευτικός νέος! Έχει όλο το "πακέτο"... Ωστόσο το γεγονός πως φέτος έκανε το μεγάλο πικ στην καριέρα του λόγω της μεγάλης επιτυχίας της σειράς είναι μεγάλο εμπόδιο για την παραγωγή του Survivor!

Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας, κορωνοϊού επιτρέποντος, την Κυριακή 03 Ιανουαρίου του 2021 και η παραγωγή καλείται να κλείσει όλες τις εκμρεμμότητες από νωρίς και ειδικά να στελεχώσει την ομάδα των Διασήμων και στη συνέχει να συνεχίσει με εκείνη των Μαχητών, ενώ σε λίγο αναμένεται να βγει και trailer στον ΣΚΑΙ ώστε να δηλώσει συμμετοχή όποιος ενδιαφέρεται!

Όσο για τον ηθοποιό που αναφερόμαστε; Πρόκειται για τον Αργύρη Πανταζάρα!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από την έντονη επιθυμία του για δημιουργία και έκφραση σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας υποδύεται τον Θεμιστοκλή Παυλίδη, αδελφό του Μίλτου Παυλίδη (Ιωάννη Παπαζήση) που επιστρέφει από τον πόλεμο με μετατραυματικό στρες και παλεύει με τα δικά του τραύματα.

Είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Δεν του είχε γίνει ως τώρα κάποια πρόταση που να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να δεχτεί να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά, με την παραγωγή του Survivor να τον έχει στη λίστα του! Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να του γίνει κρούση με το οικονομικό σκέλος σίγουρα να παίζει σημαντικό ρόλο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα έχετε αποκλειστικά θέματα για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας από τη νέα σεζόν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share