Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Δομίνικο - Πρόταση "μαμούθ" σε κορυφαίο ηθοποιό

Ο μεγάλος στόχος της παραγωγής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

12 Ιουνίου 2020 08:35
Survivor Διαρροή: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Δομίνικο - Πρόταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει όλο το παρασκήνιο από το ριάλιτι καθώς και τις διαρροές του!

Εδώ και ένα χρόνο όμως δεν έχουμε δράση στον Άγιο Δομίνικο, η οποία αναμένεται να επιστρέψει από το 2021 κορωνοϊού επιτρέποντος! Όπως σας αποκαλύψαμε από χτες η παραγωγή της Ατζούν media και ο ΣΚΑΙ έχουν αρχίσει να τρέχουν το πρότζεκτ παρότι προτεραιότητα στο κανάλι είναι το Big Brother, το οποίο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο μετά από πολλά χρόνια, περίπου 20, στην ελληνική τηλεόραση!

Όπως σας αποκαλύψαμε τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για την ομάδα των Διασήμων με την παραγωγή να θέλει να "πατήσει" πάνω στα πρότυπα του Survivor 1 ώστε να πετύχει! Τόσο αγωνιστικά, μειώνοντας τα αγωνίσματα, όσο και σε παίκτες που θα ταιριάζουν σε αντίστοιχους από τον πρώτο κύκλο! Και κάπου εδώ θα αναφερθούμε στον... Γιώργο Χρανιώτη!

Όχι δεν επιστρέφει ο ηθοποιός στο Survivor αλλά η παραγωγή ετοιμάζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, να κάνει πρόταση σε άλλον ηθοποιό από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και μάλιστα πρωταγωνιστή ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός! Βέβαια μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 "εξαφανίστηκε" ωστόσο μέσα από τις επαναλήψεις παραμένει μέσα στην καρδιά των τηλεθεατών!

Ποιος είναι αυτός; Μην πηγαίνει το μυαλό σας σε "Κωνσταντίνο Κατακούζηνο" ή Μάνθο Φουστάνο αλλά κάπου εκεί... κοντά! Φυσικά και αναφερόμαστε στον τηλεοπτικό "Νικόλα" ή αλλιώς Στέργιο Νένε!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να μεγάλωσε όμως... οριακά προλαβαίνει να πάει στον Άγιο Δομίνικο! Μπορεί η ηλικία του να προβληματίζει (είναι 47 σήμερα) αφού τα χρόνια πέρασαν ωστόσο έχει πολύ καλή... επαφή με τον αθλητισμό και "κρατιέται" σε φόρμα! Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως στον ηθοποιό δεν έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε καν ενόχληση, κάτι που αναμένεται να γίνει από τους ανθρώπους που τρέχουν το όλο πρότζεκτ μέσα στον επόμενο μήνα, ώστε να γνωρίζουν τις προθέσεις του!

Μάλιστα στο πρόσωπό του η παραγωγή τον βλέπει και ως ένα καλό "δόλωμα" ώστε να πείσει ένα ακόμα φιλαράκι του να πάρει μέρος στο Survivor, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί για το Survivor από τον πρώτο κιόλας κύκλο! Για όσους δεν γνωρίζουν ο Στέργιος Νένες είναι πολύ καλός φίλος με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έχει απασχολήσει την Survivor επικαιρότητα κατά διαστήματα! Φυσικά με την περίπτωσή του θα ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες αφού η δράση στο Survivor μόλις ξεκίνησε μέσα από το Athensmagazine.gr γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share