Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 Διαρροή: Ξεκίνησε η δράση - Το απόλυτο spoiler που θα ξετρελάνει τους fans

Τρομερό παρασκήνιο!

11 Ιουνίου 2020 12:59
Survivor 4 Διαρροή: Ξεκίνησε η δράση - Το απόλυτο spoiler που θα ξετρελάνει τους fans
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σας μεταφέρει όλες τις αποκλειστικότητες και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί πριν από ακριβώς έναν χρόνο να ολοκληρώθηκε το τελευταίο Survivor, αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αυτή την στιγμή το όλο πρότζεκτ έχει "παγώσει"! Άλλωστε πρώτα εδώ διαβάσατε, πριν μας αντιγράφουν εκπομπές και sites, πως το Survivor 4 θα επιστρέψει από το 2021 με παρουσιαστή πάλι τον Σάκη Τανιμανίδη!

Έτσι και σήμερα σας το πάμε ένα βήμα παρακάτω και σας έχουμε ακόμα μια αποκλειστικότητα που θα παίξει σύντομα σε πολλές πρωινές εκπομπές! Ποια είναι αυτή; Πως η "δράση" στον ΣΚΑΙ έχει ήδη ξεκινήσει για το Survivor 4! Όχι, μην σκεφτείτε πως οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο απλά η παραγωγή και το κανάλι του Φαλήρου έχει αρχίσει να το... οργανώνει!

Survivor Διαρροή: Ποιοι είναι στην λίστα;

Το Athensmagazine.gr ρώτησε και έμαθε πως τα τηλέφωνα έχουν αρχίσει ήδη να... λειτουργούν σχετικά με την λίστα που αφορά την ομάδα των Διασήμων, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να τρέξει και trailer στον ΣΚΑΙ που θα ζητάει από κόσμο να κάνει αίτηση για την ομάδα των Μαχητών!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr έχουμε ήδη στα χέρια μας την πρώτη λίστα με τους υποψήφιους στόχους της παραγωγής, την οποία όμως θα αρχίζουμε να σας αποκαλύπτουμε σιγά σιγά για να κρατήσουμε λίγο και την αγωνία σας αλλά και να έχουμε και μια... πιο καθημερινή επαφή!

Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι πως το σχέδιο παραγωγής και καναλιού είναι να πατήσουν πάνω στα πρότυπα του Survivor 1! Δηλαδή μακριά από... "τούμπανα" και ονόματα αγαπητά και... όχι στον κόσμο! Θέλουν άλλωστε νέους "Χανταμπάκηδες", νέους "Τσανγκ" και νέους "Πάνους Αργιαννίδηδες" ώστε να κολλήσει ο κόσμος με το "καλημέρα"!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα σας αποκαλύπτουμε και άλλα ονόματα που δέχονται κρούση από την παραγωγή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share