Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Πόσααα; Τόσα χρήματα πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία

Απίστευτα ποσά

2 Ιουνίου 2020 15:35
Survivor: Πόσααα; Τόσα χρήματα πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Δαλάκα στην δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στο Survivor πήρε το έπαθλο, ωστόσο το ποσό που έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό προκαλεί ίλιγγο.

Η πρωταθλήτρια του στίβου την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας ωστόσο από τον Ηλία Γκότση, όμως φέτος τα κατάφερε απέναντι στην Δήμητρα Βαμβακούση.

Για να επιστρέψει όμως για δεύτερη φορά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου «έκλεισε» ένα «χρυσό» deal, ενώ η παρουσία της έφερε και μια, έστω και μικρή, αύξηση, στα νούμερα τηλεθέασης.

Πόσα χρήματα όμως πήρε για την παραμονή της στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου για 19 εβδομάδες, συν το ποσό της νίκης της;

Πόσο κόστισε όμως αυτό στον Ατζούν Ιλιτζαλί; 12.000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κατερίνα έμεινε 19 εβδομάδες και το ταμείο «έγραψε» στο σύνολο 228.000 ευρώ. Αν προσθέσουμε σε αυτά και τις 100.000 του επάθλου το συνολικό νούμερο είναι 328.000 ευρώ.

Mr. Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Τούρκο παραγωγό

Μια χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» για τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και την συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Τα νέα έκαναν γνωστά μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Μπορεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού να είχαν «παγώσει» όλα τα project που είχε ετοιμάσει το κανάλι,μ μεταξύ αυτών και το Big Brother, ωστόσο έχουμε.. επιστροφές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στον ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Survivor: Κλάμα με τον Μισθοφόρο - Δείτε πως ήταν πριν 16 χρόνια

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης το 2017 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι αποδεδειγμένα το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων. Με την πρώτη σεζόν επαναπροβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, έπειτα από 7 χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, γνώρισε τεράστια απήχηση και στήριξη από τους τηλεθεατές.

Αρκετός κόσμος δεν έχανε ούτε επεισόδιο, με την τηλεθέαση να φτάνει μέχρι και το 70%!!!

Οι παίκτες μάλιστα, που συμμετείχαν σε αυτό, γνώρισαν επίσης τεράστια δημοσιότητα και το κοινό τους αγάπησε και τους στήριξε ακόμα και έξω από αυτό, όπως ήταν και η κούκλα Ροδάνθη που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα πως είναι σήμερα!

Ένας από αυτούς ήταν ο παίκτης των Μαχητών, Κώστας Αναγνωστόπουλος ή καλύτερο γνωστός ως Μισθοφόρος, που ανέβασε φωτογραφία του από τον στρατό ως αλεξιπτωτιστής πριν από 16 χρόνια!

Δείτε την φωτογραφία του στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share