Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τεράστια αλλαγή: Δείτε τι σώμα "έχτισε" παίκτρια του Survivor - Δεν φαντάζεστε ποια είναι

Δεν πάει το μυαλό σας

1 Ιουνίου 2020 15:36
Τεράστια αλλαγή: Δείτε τι σώμα

Μείναμε άφωνοι όταν είδαμε το σώμα πρώην παίκτριας του Survivor. Η αλλαγή είναι τεράστια, αφού φαίνεται να το έχει ρίξει στη γυμναστική.

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του Survivor "Ελλάδα - Τουρκία", και είχε μαγέψει με την ομορφιά της. Μπορεί να μην ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδος, αλλά σίγουρα θα την θυμάσαι. Δεν είναι η μόνη βέβαια που έχει αλλάξει και προχωρήσει στη ζωή της, αφού και ο Ατακάν είναι εμφανώς ανανεωμένος.

Πρόκειται για τη Μελίσα, από την ομάδα της Τουρκίας, που ξεχώρισε με το ήθος της. Ένα χρόνο μετά από το ριάλιτι επιβίωσης την βλέπουμε εμφανώς αλλαγμένη, με τελείως αθλητικό κορμί, αφού ασχολείται με την κολύμβηση. Μάλιστα φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια στο "Survivor Panorama" της χώρας.

Δείτε την:

Survivor: Κλάμα με τον Μισθοφόρο - Δείτε πως ήταν πριν 16 χρόνια

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης το 2017 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι αποδεδειγμένα το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων. Με την πρώτη σεζόν επαναπροβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, έπειτα από 7 χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, γνώρισε τεράστια απήχηση και στήριξη από τους τηλεθεατές.

Αρκετός κόσμος δεν έχανε ούτε επεισόδιο, με την τηλεθέαση να φτάνει μέχρι και το 70%!!!

Οι παίκτες μάλιστα, που συμμετείχαν σε αυτό, γνώρισαν επίσης τεράστια δημοσιότητα και το κοινό τους αγάπησε και τους στήριξε ακόμα και έξω από αυτό, όπως ήταν και η κούκλα Ροδάνθη που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα πως είναι σήμερα!

Ένας από αυτούς ήταν ο παίκτης των Μαχητών, Κώστας Αναγνωστόπουλος ή καλύτερο γνωστός ως Μισθοφόρος, που ανέβασε φωτογραφία του από τον στρατό ως αλεξιπτωτιστής πριν από 16 χρόνια!

Δείτε την φωτογραφία του στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share