Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Κλάμα με τον Μισθοφόρο - Δείτε πως ήταν πριν 16 χρόνια

Απίστευτος!

29 Μαΐου 2020 08:36
Survivor: Κλάμα με τον Μισθοφόρο - Δείτε πως ήταν πριν 16 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης το 2017 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι αποδεδειγμένα το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων. Με την πρώτη σεζόν επαναπροβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, έπειτα από 7 χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, γνώρισε τεράστια απήχηση και στήριξη από τους τηλεθεατές.

Αρκετός κόσμος δεν έχανε ούτε επεισόδιο, με την τηλεθέαση να φτάνει μέχρι και το 70%!!!

Οι παίκτες μάλιστα, που συμμετείχαν σε αυτό, γνώρισαν επίσης τεράστια δημοσιότητα και το κοινό τους αγάπησε και τους στήριξε ακόμα και έξω από αυτό, όπως ήταν και η κούκλα Ροδάνθη που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα πως είναι σήμερα!

Ένας από αυτούς ήταν ο παίκτης των Μαχητών, Κώστας Αναγνωστόπουλος ή καλύτερο γνωστός ως Μισθοφόρος, που ανέβασε φωτογραφία του από τον στρατό ως αλεξιπτωτιστής πριν από 16 χρόνια!

Δείτε την φωτογραφία του στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Θυμάστε τον Ατακάν της...Κατερίνας Δαλάκα; Σε σχέση με άλλη και πολύ αλλαγμένος

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor "Ελλάδα - Τουρκία", ήταν ο Ατακάν, αφού είχε απασχολήσει ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα του αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα.

Βρήκαμε το προφίλ του στο Instagram, και είδαμε ότι έχει αλλάξει τρομερά. Πάντα ήταν κούκλος, αλλά αυτό το κορμί που έκανε ένα χρόνο μετά από το παιχνίδι είναι...αδιανόητο. Μήπως θα άλλαζε γνώμη η Κατερίνα; Πάντως μετά από αυτή την εξομολόγηση έχει γίνει ξεκάθαρο ποια είναι η σχέση τους.

Σίγουρα είναι από τους πιο hot παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης, και πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μοντέλο. Μάλιστα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με μια κοπέλα, που φήμες λένε ότι είναι η νέα του σχέση.

Δείτε τον:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share