Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Θυμάστε τον Ατακάν της...Κατερίνας Δαλάκα; Σε σχέση με άλλη και πολύ αλλαγμένος

Δείτε τον 1 χρόνο μετά

28 Μαΐου 2020 16:45
Survivor: Θυμάστε τον Ατακάν της...Κατερίνας Δαλάκα; Σε σχέση με άλλη και πολύ αλλαγμένος

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor "Ελλάδα - Τουρκία", ήταν ο Ατακάν, αφού είχε απασχολήσει ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα του αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα.

Βρήκαμε το προφίλ του στο Instagram, και είδαμε ότι έχει αλλάξει τρομερά. Πάντα ήταν κούκλος, αλλά αυτό το κορμί που έκανε ένα χρόνο μετά από το παιχνίδι είναι...αδιανόητο. Μήπως θα άλλαζε γνώμη η Κατερίνα; Πάντως μετά από αυτή την εξομολόγηση έχει γίνει ξεκάθαρο ποια είναι η σχέση τους.

Σίγουρα είναι από τους πιο hot παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης, και πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μοντέλο. Μάλιστα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με μια κοπέλα, που φήμες λένε ότι είναι η νέα του σχέση.

Δείτε τον:

Θυμάστε την κούκλα Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά

Σίγουρα θυμάστε την παίκτρια του Survivor που προκάλεσε ταραχή και μάλιστα σήμερα θα μπορούσε να «τρελάνει» κόσμο! Η ίδια, έχει αλλάξει αρκετά και έχει γίνει σωστό μοντέλο! Πως είναι σήμερα;

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης! Στο παιχνίδι έκανε παρέα με αρκετούς συμπαίκτες της, όπως ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος σήμερα έχει αλλάξει αρκετά.

Άλλωστε κοπέλα στα 19 της που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία πως γίνεται να μην τραβάει τα βλέμματα! Αναρωτιέστε τι κάνει σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά το παιχνίδι; Πάρτε ένα υπογλώσσιο και ιδού!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Αγνώριστες: Θυμάστε τις Βιργινία Δικαιούλια και Ζωή Ανδρονίκου από το Survivor; Σήμερα είναι δύο άλλες

o Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Survivor αλλά και πως είναι αγαπημένοι παίκτες σήμερα, όπως κάναμε και χτες με τον αγνώριστο πλέον Νικόλα Αγόρου!

Βιργινία Δικαιούλια και η Ζωή Ανδρονικίδου είναι δύο κορίτσια που έγιναν γνωστά μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor την δεύτερη σεζόν προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η Βιργινία είχε μπει στο παιχνίδι από την αρχή, ενώ η Ζωή μπήκε αργότερα, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο κοπέλες είναι πολύ φίλες και μετά το παιχνίδι έχουν έρθει πολύ κοντά. Παρόλο που η Ζωή μένει στην Θεσσαλονίκη, όταν συναντιούνται βγαίνουν και τα γκρεμίζουν όλα.

Αυτή την φορά όμως, παρατηρήσαμε πως και οι δύο έχουν αλλάξει πολύ από τότε που τις θυμόμαστε.

Δείτε τις στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share