Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο ξύλο στο τελευταίο ελληνικό Survivor - Κάμερα κατέγραψε μπουνιές και κλωτσιές

Η τηλεθέαση βάρεσε

27 Μαΐου 2020 09:36
Άγριο ξύλο στο τελευταίο ελληνικό Survivor - Κάμερα κατέγραψε μπουνιές και κλωτσιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του σας έχει παραθέσει όλο το παρασκήνιο αλλά και διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη με περιστατικά από τα τρία Survivor που χτύπησαν... "κόκκινο"! Στην πρεμιέρα μας λοιπόν σας έχουμε έναν άγριο τσακωμό από το τελευταίο Survivor, δηλαδή του Ελλάδα Τουρκία, με πρωταγωνιστή τον Τόνι!

Ο Τόνι θα πλακωθεί άγρια και θα έρθει στα χέρια με τον πρώην κολλητό του στο παιχνίδι, Νίκο! Ο λόγος ήταν οι καρύδες, με την Ρία Κολοβού, η οποία συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και εκτός παιχνιδιού, να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Ο Τόνι μετά την Δήμητρα, τον Κυριάκο, τον Σίμο, τον Βασιλικό και τον Σπύρο χυμάει και στον Νίκο! Μόνο που αυτή την φορά η κατάσταση θα ξεφύγει!

Δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer για να θυμηθείτε το περιστατικό:

Θυμάστε την κούκλα Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά

Σίγουρα θυμάστε την παίκτρια του Survivor που προκάλεσε ταραχή και μάλιστα σήμερα θα μπορούσε να «τρελάνει» κόσμο! Η ίδια, έχει αλλάξει αρκετά και έχει γίνει σωστό μοντέλο! Πως είναι σήμερα;

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης! Στο παιχνίδι έκανε παρέα με αρκετούς συμπαίκτες της, όπως ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος σήμερα έχει αλλάξει αρκετά.

Άλλωστε κοπέλα στα 19 της που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία πως γίνεται να μην τραβάει τα βλέμματα! Αναρωτιέστε τι κάνει σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά το παιχνίδι; Πάρτε ένα υπογλώσσιο και ιδού!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share