Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Ανατροπή - Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor 4

Ραγδαίες εξελίξεις

22 Μαΐου 2020 08:28
Survivor Διαρροή: Ανατροπή - Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor 4
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 σας αποκαλύπτει όλες τις διαρροές αλλά και τον παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Εδώ και λίγες ημέρες αποκλειστικά στο Athensmagazine.gr έχετε διαβάσει την σούπερ εξέλιξη που θέλει το Survivor να επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Αρχικά το ριάλιτι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει Σεπτέμβριο, όμως ο κορωνοϊός έστειλε εκεί το Big Brother, με αποτέλεσμα να μετατεθεί το Survivor για το 2021!

Ο Ατζούν φέρεται να έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους του ΣΚΑΙ να τρέξουν το πρότζεκτ και να διαλέξουν τους παίκτες που θα απαρτίζουν τη νέα αυτή ομάδα! Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα το μάθουμε σε αρκετούς μήνες από σήμερα! Για εκείνον όμως που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι για τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης. Εκεί όπου έχουμε μια σούπερ ανατροπή. Ποια είναι αυτή;

Διαβάζαμε κατά καιρούς τον τελευταίο χρόνο πως ο Σάκης Τανιμανίδης τα έχει "σπάσει" με τον Ατζουν και πως ο Θεσσαλονικιός θα αποτελέσει παρελθόν από την παρουσίαση του Survivor! Μάταια... Ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί για τέταρτη φορά στην ίδια θέση, αφού ο Τούρκος παραγωγός πιστεύει πως πρέπει να πατήσει πάνω στα πρότυπα του Survivor 1, οπότε κάποια αλλαγή παρουσιαστή θα ήταν μεγάλο ρίσκο! Αφήστε που οι δύο άνδρες έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά πως έχουν τσακωθεί!

Οπότε πάμε για Σάκη Τανιμανίδη "δαγκωτό" για άλλη μια φορά! Άλλωστε πρόκειται για το αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ και αυτό δεν μένει κρυφό...

Survivor: Ο Μισθοφόρος σε σχέση με την αδελφή παίκτριας του Survivor

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε στον αέρα του Πρωινού σήμερα το πρωί αφού αποκαλύφθηκε η νέα σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστός και ως μισθοφόρος από το Survivor, με Ελληνίδα και κουκλάρα κοπέλα.

Το συγκεκριμένο κορίτσι είναι αδερφή πασίγνωστης Ελληνίδας... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share