Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Νικόλα Αγόρου από το Survivor; Σήμερα είναι αγνώριστος

Άλλος άνθρωπος;

14 Μαΐου 2020 10:19
Θυμάστε τον Νικόλα Αγόρου από το Survivor; Σήμερα είναι αγνώριστος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Νικόλα Αγόρου που έλαβα μέρος στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού Survivor στον ΣΚΑΙ;

Ο πρώην παίκτης κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τα τατουάζ του όσο και για τις επιδόσεις του στον στίβο μάχης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι επιβίωσης, κατάφερε να δημιουργήσει συμπάθειες και αντιπάθειες. Ωστόσο, η θέλησή του για να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και η αγάπη των τηλεθεατών τον έφτασαν πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο.

Ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «φραουλίτσας» στο Survivor έχασε αρκετά κιλά και μυϊκή μάζα, κάτι που του είχε κοστίσει.

Σήμερα, βλέποντας κανείς τον λογαριασμό του στο Instagram, βλέπει έναν άλλο Νικόλα, καθώς έχει «χτίσει» ένα εντυπωσιακό κορμί με six pack και όχι μόνο.

Δείτε φωτογραφίες του στο Athensmagazine.gr:

Survivor Διαρροή: Έσκασε το απόλυτο spoiler για τον Σεπτέμβριο! Δυστυχώς

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, από διαρροές μέχρι και αποκλειστικότητες.

Εδώ και καιρό σας ενημερώνουμε συνεχώς, μόλις σκάει κάποια είδηση στα γραφεία μας, για τον τέταρτο κύκλο του Survivor, είτε αυτός θα ήταν απλός ήταν All Star! Ωστόσο ο κορωνοϊός επηρέασε τα πάντα στον πλανήτη και όπως είναι λογικό και το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ εν όψει της νέας σεζόν.

Αρχικά είχε αποφασιστεί πως φέτος, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, δεν θα είχαμε Survivor, καθώς η τηλεθέαση είχε πέσει και η παραγωγή του Ατζούν αλλά και του καναλιού του Φαλήρου ήθελαν να... ξεχαστεί και να λείψει από τον κόσμο ώστε να επιστρέψει ένα χρόνο μετά με μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Η ανατροπή όμως έγινε! Άπαντες περίμεναν Survivor 4 ή Survivor All Star από τον Σεπτέμβριο του 2020 ωστόσο ο κορωνοϊός το βάζει στο "ψυγείο"! Ο λόγος; Πως για Σεπτέμβρη έχει μεταφερθεί ήδη το Big Brother, που ήταν να αρχίσει τον Μάριο του 2020 και δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της πανδημίας!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ δεν χωράνε δύο ριάλιτι και ειδικά σητν βραδινή ζώνη! Το να προβάλλεται το Survivor απλά δεν παίζει οπότε καταλαβαίνεται πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης πάει για το 2021! Αν θα είναι σε θέση βέβαια τότε ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Τούρκου να προχωρήσουν το όλο πρότζεκτ είναι "άλλου παπά Ευαγγέλιο"!

Όλα πλέον είναι στον "αέρα" αφού παραμένει άγνωστο σε πρώτη φάση αν θα έχει βρεθεί εμβόλιο μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει και τα οικονομικά των εμπλεκόμενων ομίλων 7-8 μήνες μετά! Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση ένα είναι σίγουρο! Πως Survivor τον Σεπτέμβριο, που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, δεν θα έχουμε! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr αν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share