Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκινεί πρώην παίκτης του Survivor: Προσφέρει το σπίτι του σε γιατρούς και νοσηλευτές!

Κίνηση ανθρωπιάς!

7 Απριλίου 2020 12:05
Συγκινεί πρώην παίκτης του Survivor: Προσφέρει το σπίτι του σε γιατρούς και νοσηλευτές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" που μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του Open εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και μας συγκίνησε όλους με μια κίνηση ανθρωπιάς. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ανακοινώθηκε το τέλος εποχής για το Survivor Λόγω κορωνοϊού,δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσάνγκ όπου δημοσίως ανακοίνωσε πως διαθέτει ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και ενώ σκόπευε να το χρησιμοποιήσει ως Airbnb με τα δεδομένα της τωρινής κατάστασης κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό οπότε το προσφέρει σε γιατρούς και νοσηλευτές που το έχουν ανάγκη. Το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αυτή την περίοδο αναγκάζονται να μην ζουν με τις οικογένειες τους για να μην τους μεταφέρουν οτιδήποτε μπορεί να μεταφέρουν από το νοσοκομείο.

Γι' αυτό λοιπόν και ο πρώην παίκτης του Survivor που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό αποφάσισε να κάνει αυτή την συγκινητική κίνηση και να βοηθήσει κι εκείνος με το δικό του τρόπο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ορέστης Τσάνγκ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Παίκτης του Survivor δέχεται ρατσιστικά μηνύματα - «Δεν είναι καθόλου αστείου» (Video)

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor Ορέστης Τσανγκ για το παγκόσμιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως στα social media του έστελναν ρατσιστικά μηνύματα και τον ρωτούσαν αν ο ίδιος έχει τον ιό, λόγω του ότι έχει καταγωγή από την Κίνα. Ενώ, ένας πρώην παίκτης του Survivor, έχει το δικό του προφίλ στο tinder!

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share