Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο κορωνοϊός φέρνει τέλος εποχής στο Survivor!

Οριστικό λουκέτο στο όνειρο του ΣΚΑΙ

1 Απριλίου 2020 08:32
Ο κορωνοϊός φέρνει τέλος εποχής στο Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί Survivor να μην είχαμε φέτος όμως αυτό δεν σημαίνει πως το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό!

Αρχικά να τονίσουμε πως οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ αλλά και η παραγωγή της Ατζούν media είχαν... Άγιο φέτος, αφού λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού σ' όλο τον πλανήτη θα είχαν "πέσει έξω" εφόσον είχε διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Survivor! Ένα τεράστιο πρότζεκτ και χιλιάδες ευρώ θα είχαν πεταχτεί και το ριάλιτι θα τελείωνε πριν καλά καλά αρχίσει!

Ως εδώ καλά, μπορεί φέτος να μην διεξάγει τελικά το Survivor, με τα σενάρια να το ήθελαν να αρχίζει τον Σεπτέμβριο με τέταρτο κύκλο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Κάτι τέτοιο όμως πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Όχι μόνο φέτος αλλά γενικότερα τα επόμενα χρόνια. Ο κορωνοϊός "βάζει μέσα" το κανάλι αλλά και την παραγωγή και τους επόμενους μήνες θα χάσουν χιλιάδες ευρώ λόγω της έξαρσης του φονικού ιού. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η Τουρκία, στην οποία εδρεύει η παραγωγή του ριάλιτι, είναι μια από τις χώρες που αντιμετωπίζει το μεγαλό πρόβλημα ενώ μέχρι και ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε μισθό 7 μηνών για την μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στον ορίζοντα Survivor από τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν υπάρχει! Άλλωστε η επόμενη μέρα αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικά και στην τηλεόραση. Αν θα επιστρέψει κάποτε; Μετά από 2-3 χρόνια ίσως, μέχρι τότε όμως όλοι οι φανς του ριάλιτι επιβίωσης θα πρέπει σιγά σιγά να το βγάζουν από το μυαλό τους. Ειδικά την περίπτωση να δούμε το Survivor All Star, όπου θα έπρεπε να δαπανηθούν διπλάσια και τριπλάσια μπάτζετ από έναν απλό κύκλο του Survivor.

Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα πως φέτος στον Άγιο Δομίνικο έπαιρναν μέρος διάφορες χώρες στο Survivor, που όπως είναι λογικό έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους και έχουν επιστρέψει στις παρτίδες τους! Τραγικό τέλος λοιπόν στο Survivor λόγω... κορωνοϊού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share