Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πρώην παίκτης του Survivor - Δεν φαντάζεστε τι κάνει με τη σύζυγό του στην καραντίνα!

"Άτιμη καραντίνα..."

26 Μαρτίου 2020 11:17
Πρώην παίκτης του Survivor - Δεν φαντάζεστε τι κάνει με τη σύζυγό του στην καραντίνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε καραντίνα βρίσκεται πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor μαζί με τη σύζυγό του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις... οικογενειακές στιγμές στο σπίτι!

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη. Μιας καιτα κομμωτήρια έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι. Σε αυτή της την προσπάθεια επιστράτευσε και το σύζυγό της ζητώντας την πολύτιμη βοήθεια του.

Την προσπάθεια αυτή με την οποία αντιμετώπισε με μεγάλη... προσοχή και ευλάβεια ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε το ζευγάρι με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Όλγας Πηλιάκη στο instagram μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τη λεζάντα "Άτιμη καραντίνα... έπεσα στην ανάγκη του!"

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το πένθος του μοιράστηκε μέσα από το Instagram ένας ακόμη πρώην παίκτης του Survivor, δείτε εδώ τη συγκινητική του ανάρτηση!

Παίκτης του Survivor δέχεται ρατσιστικά μηνύματα - «Δεν είναι καθόλου αστείου» (Video)

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor Ορέστης Τσανγκ για το παγκόσμιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως στα social media του έστελναν ρατσιστικά μηνύματα και τον ρωτούσαν αν ο ίδιος έχει τον ιό, λόγω του ότι έχει καταγωγή από την Κίνα. Ενώ, ένας πρώην παίκτης του Survivor, έχει το δικό του προφίλ στο tinder!

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share