Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για παίκτη του Survivor!

Βούλιαξε στη θλίψη!

20 Μαρτίου 2020 18:57
Βαρύ πένθος για παίκτη του Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη μεγαλύτερη απώλεια βιώνει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor καθώς σήμερα το πρωί του ανακοινώθηκε ο θάνατος του πατέρα του.

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη που βούλιαξε στη θλίψη και αποχαιρετά τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ανάρτηση του γνωστού πολίστα που μας συγκινεί, λίγο καιρό πριν ανέβασε ένα βίντεο για την γιορτή της κόρης του.

«Ήρθε τελικά αυτή η δύσκολη στιγμή. Ο καλύτερος μπαμπάς, παππούς και σύζυγος που υπήρχε. Πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαζόμασταν. όπως μου είπε κάποιος, ένας σοφός, έξυπνος και καλός άνθρωπος.

Μετανιώνω που δεν στα είχα πει αυτά νωρίτερα, ελπίζω να τα δεις από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι» έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Πρώην παίκτης Survivor μπαίνει στο Big Brother; Αποχώρηση βόμβα από κανάλι!

Φουντώνουν οι φήμες για την συμμετοχή γνωστού παίκτη του Survivor στο Big Brother, μετά από την αποχώρηση του από γνωστό κανάλι. Ποιος είναι;

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, που σήμερα μάθαμε ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου, "Μεσημέρι Yes", στο Open. Φήμες λένε, λοιπόν, ότι δεν είναι τυχαίο.

Δεδομένου ότι το Big Brother βρίσκεται στο κανάλι του ΣΚΑΙ, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (15/3), φαίνεται να συνδέεται η αποχώρηση του από την εκπομπή με την πιθανή ημερομηνία εγκλεισμού των παικτών στο σπίτι του νέου ριάλιτι.

Ποιος ξέρει; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα! Μάλιστα είχαμε μάθει ότι o πρώην παίκτης του Survivor είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι του Big Brother, όπως θα διαβάσετε εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share