Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Η Ειρήνη Κολιδά στο Survivor 4!

Αποκλειστικό παρασκήνιο για την μεγάλη επιστροφή!

3 Μαρτίου 2020 09:09
Survivor Διαρροή: Η Ειρήνη Κολιδά στο Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Το Athensmagazine.gr πρώτο σας φέρνει όλες τις αποκλειστικότητες από το αγαπημένο ριάλιτι και σήμερα σας έχουμε τις εξελίξεις γύρω από το όνομα της Ειρήνης Κολιδά!

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά και σας τα έχουμε παρουσιάσει πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr! Άλλα έχουν διαψευστεί άλλα πάλι όχι! Σήμερα στο φως σας φέρνουμε μια αποκάλυψη που έχει να κάνει με την Ειρήνη Κολιδά και την επιστροφή της στο ριάλιτι και τον... Άγιο Δομίνικο!

Εδώ και μέρες σας έχουμε αποκαλύψει πως η παραγωγή θέλει δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη γυναίκα παρουσιάστρια και μάλιστα με ιδιαίτερη... δυναμική! Το πρόσωπο αυτό φέρεται να είναι η Ειρήνη Κολιδά! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται ψηλά στην λίστα της παραγωγής και του ΣΚΑΙ για την θέση της συμπαρουσιάστριας και η ίδια δεν είναι αρνητική!

Πρόταση δεν έχει γίνει ακόμα αλλά μια πρώτη επαφή, ενώ το οικονομικό σκέλος δεν έχει πέσει ακόμα στο τραπέζι και είναι κάτι που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, μιας και η Ειρήνη Κολιδά θα πρέπει να αφήσει τα πάντα πίσω στην Ελλάδα (όπως τον γιο της) και να εγκατασταθεί για έξι μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει αφήσει κάτι στην μέση, μετά το περιβόητο τροχαίο στο Survivor 1 όπου της στέρησε την συνέχειά της στο παιχνίδι, μιας και είχε τραυματιστεί άσχημα, αφού έσπασε δύο πλευρά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει!

Η ίδια πάλι να επιστρέψει ως παίκτρια φαίνεται να μην την δελεάζει τόσο ενώ η προοπτική να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, σ' ένα αντικείμενο που γνωρίζει, αυτό του ριάλιτι επιβίωσης, φαντάζει ιδανικό για την ίδια! Οι όποιες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα αναμένονται τις επόμενες ημέρες, μιας και η παραγωγή θέλει να τελειώνει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα με αυτές τις θέσεις ώστε να τρέξει από νωρίς το πρότζεκτ του Survivor 4 που αναμένεται να επιστρέψει από Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΙ, με ομάδες Διασήμων και Μαχητών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθούν αποκλειστικά ρεπορτάζ γύρω από το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share