Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Μάχη με τον καρκίνο για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor 1!

Είδηση σοκ!

27 Φεβρουαρίου 2020 13:57
Survivor: Μάχη με τον καρκίνο για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor 1!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Αποκάλυψη: Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης του Survivor 1 που δίνει μάχη με τον καρκίνο και ελάχιστοι το γνώριζαν μέχρι σήμερα;

Μπορεί να μην έφτασε μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά κατάφερε να στιγματίσει με την παρουσία του το Survivor, αφού είχε φανατικό κοινό παρότι δεν τον κράτησε μέχρι τέλους στον Άγιο Δομίνικο!

Ο ίδιος πέρσι εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο! Ο λόγος για τον αγαπημένο, Πάνο Αργιανίδη!

Ήθελα να πολεμήσω και τις δικές μου δύσκολες στιγμές και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή απλά να το συζητήσω. Αλλά και να δώσω το έναυσμα σε κάποιους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους και ό,τι τους κάνει να νιώθουν καλά», είπε αρχικά ο Πάνος Αργιανίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο στα 36 του χρόνια. «Δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιστορικό. Απλά η πρόληψη είναι αυτό που μετράει πολύ και κάνοντας εξετάσεις αίματος, ο γιατρός μου βρήκε χαμηλό σίδηρο […] Χρειάστηκε να κάνει κάποιον υπέρηχο και όταν έφτασε στο σημείο προς τα κάτω πίεσε και πόνεσα πάρα πολύ. Με το που διαγνώστηκε όλο αυτό, ενώ στην αρχή μου ζητήθηκε χημειοθεραπεία πολλών χρόνων, επειδή ήταν αρκετά έντονο έπρεπε να γίνει πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπεία τριών χρόνων».

Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα, έναν χρόνο μετά! Ζευγάρι παίκτες του Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Survivor: Αποτελούν ένα από τα πιο... ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ και όχι άδικα! Ο λόγος για την Ρία Κολοβού και τον Νίκο Κοσμά!

Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία και από την πρώτη στιγμή κόλλησαν! Αρχικά στον Άγιο Δομίνικο ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι αλλά με την επιστροφή τους στην Ελλάδα τα δύο παιδιά δέθηκαν! Αρχικά φήμες τους ήθελαν μαζί, αφού κοινά ταξίδια και έξοδοι έδιναν και έπαιρναν ενώ ποτέ δεν διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι! Βέβαια τα ίδια τα παιδιά δεν έχουν επιβεβαιώσει πως είναι μαζί, όμως οι πράξεις άλλα δείχνουν!

Ρία Κολοβού και Νίκος Κοσμάς δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον! Τα παιδιά καλά κάνουν και δεν δίνουν δίνουν δικαιώματα, αφού δεν έχουν μιλήσει ανοικτά για αυτό, αλλά περνούν καλά και αυτό το βγάζουν προς τα έξω! Μάλιστα σε πολλές "καταθέσεις καρδιάς" και τον δύο στα social media έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον με τον Πρωταθλητή του Καράτε να χαρακτηρίζει την Μυκονιάτισσα ως έναν... ξεχωριστό άνθρωπο για τον ίδιο!

Την Κυριακή ο Νίκος Κοσμάς είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του, Ρία, αλλά και άλλους φίλους στο νυχτερινό μαγαζί "ΥΤΟΝ" που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε στιγμές πάθους, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους! Δείτε στο Athensmagazine.gr τις φωτογραφίες με τα δύο παιδιά να διασκεδάζουν και να μην κρύβουν τον έρωτά τους:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share