Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα, έναν χρόνο μετά! Ζευγάρι παίκτες του Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

26 Φεβρουαρίου 2020 11:05
Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα, έναν χρόνο μετά! Ζευγάρι παίκτες του Survivor Ελλάδα Τουρκία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Αποτελούν ένα από τα πιο... ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ και όχι άδικα! Ο λόγος για την Ρία Κολοβού και τον Νίκο Κοσμά!

Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία και από την πρώτη στιγμή κόλλησαν! Αρχικά στον Άγιο Δομίνικο ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι αλλά με την επιστροφή τους στην Ελλάδα τα δύο παιδιά δέθηκαν! Αρχικά φήμες τους ήθελαν μαζί, αφού κοινά ταξίδια και έξοδοι έδιναν και έπαιρναν ενώ ποτέ δεν διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι! Βέβαια τα ίδια τα παιδιά δεν έχουν επιβεβαιώσει πως είναι μαζί, όμως οι πράξεις άλλα δείχνουν!

Ρία Κολοβού και Νίκος Κοσμάς δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον! Τα παιδιά καλά κάνουν και δεν δίνουν δίνουν δικαιώματα, αφού δεν έχουν μιλήσει ανοικτά για αυτό, αλλά περνούν καλά και αυτό το βγάζουν προς τα έξω! Μάλιστα σε πολλές "καταθέσεις καρδιάς" και τον δύο στα social media έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον με τον Πρωταθλητή του Καράτε να χαρακτηρίζει την Μυκονιάτισσα ως έναν... ξεχωριστό άνθρωπο για τον ίδιο!

Την Κυριακή ο Νίκος Κοσμάς είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του, Ρία, αλλά και άλλους φίλους στο νυχτερινό μαγαζί "ΥΤΟΝ" που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε στιγμές πάθους, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους! Δείτε στο Athensmagazine.gr τις φωτογραφίες με τα δύο παιδιά να διασκεδάζουν και να μην κρύβουν τον έρωτά τους:

Ρία Κολοβού - Νίκος Κοσμάς Survivor

Survivor παίκτες είναι ζευγάρι

Ρία Κολοβού Νίκος Κοσμάς ζευγάρι

Τα έχουν Ρία Κολοβού Νίκος Κοσμάς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share