Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor και το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα! (photo)

Τι είπε;

25 Φεβρουαρίου 2020 21:43
Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor και το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναπολεί τις εποχές όπου βρισκόταν στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του Survivor, έκανε αμέτρητα μπάνια στα εξωτικά νερά και έπινε πολύ… γάλα καρύδας! Ενώ, μια τηλεοπτική βόμβα ήρθε στο φως με νικητή του Survivor όπου "κόπηκε" από το Big Brother!

Φυσικά, τα likes του γυναικείου κοινού του «πήραν φωτιά», ενώ η αγαπημένη του σύζυγος, Χριστίνα Μπομπα σχολίασε βάζοντας τρεις καρδούλες.

Survivor: Απίστευτο ξύλο - Κοπέλα έσπασε την μύτη αντιπάλου με κουτουλιά!

Ένα τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Survivor, όταν μια παίκτρια έσπασε με κουτουλιά την μύτη του αντιπάλου της. Το βίντεο παρακάτω σοκάρει!

Η μαχήτρια MMA άκουσε τον αντίπαλό της, Αντρέι Τσιομπάνου, να της λέει μετά την ήττα της: «Είναι σκληρό Άνα, είναι σκληρό». Η παίκτρια του ρουμανικού Survivor δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και του πέταξε τα σακουλάκια που ρίχνουν στα αγωνίσματα. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή, λίγα δευτερόλεπτα μετά του έριξε κουτουλιά με αποτέλεσμα ο αντίπαλός της να πέσει κάτω, κρατώντας τη μύτη του, η οποία έσπασε από το χτύπημα.

Οι παραγωγοί της εκπομπής του Survivor δήλωσαν ότι η παίκτρια παραβίασε τους κανόνες με την αντιαθλητική χειρονομία της. Η κίνηση δεν έμεινε ατιμώρητη και η παραγωγή αποφάσισε να διώξει την Παλ από το ριάλιτι επιβίωσης. Το στιγμιότυπο μετά το 11:50:

Έτσι είναι σήμερα οι 24 παίκτες του Survivor 1! Με την 4η πάθαμε πλάκα!

Μπορεί το Survivor 1 να είχε διεξαχθεί πριν 3 χρόνια, μπορεί να ακολούθησαν ακόμα 2 όμως η δυναμική του έμεινε χαραγμένη στην καρδιά των τηλεθεατών!

Το Athensmagazine.gr 3 χρόνια μετά έψαξε και βρήκα πως είναι σήμερα οι 24 παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Με την 4η κυριολεκτικά θα πάθετε πλάκα αφού έχει αλλάξει όλη της το στυλ και αν την βλέπατε έξω στον δρόμο αποκλείεται να την αναγνωρίζατε, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πλούσιες φωτογραφίες της πρόσφατα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr και τους 24 παίκτες πως είναι σήμερα!

Πάνος Αργιανίδης

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Σόφη Πασχάλη

Ελένη Δάρρα

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Bo

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Λάμπρος Χούτος

Μαριάννα Καλλέργη

Γιάννης Σπαλιάρας

Ορέστης Τσανγκ

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Λάουρα Νάργες

Γουίλι Καλβουρτζής

Ειρήνη Κολιδά

Κώστας Κοκκινάκης

Στέλιος Χανταμπάκης

Σάρα Εσκενάζυ

Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Χρανιώτης

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ελισάβετ & Ειρήνη Αϊνατζιόγλου

Survivor Διαρροή: Διάσημος Έλληνες μπασκετμπολίστας και Πρωταθλητής Ευρώπης στο Survivor 4;

Survivor: Το Athensmagazine.gr σας κρατάει συντροφιά γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με αποκλειστικότητες που κάνουν πάταγο και σήμερα σας έχουμε την είδηση για πασίγνωστο Έλληνα μπασκετμπολίστα που βρίσκεται στην λίστα της παραγωγής για να του κατατεθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση ώστε να τον πείσει να πει το ναι!

Εδώ στο Athensmagazine.gr ενημερωθήκατε χτες πως σε περίπτωση που δεν κλείσουν "μεγάλα" ονόματα για το Survivor 4 τότε δεν θα διεξαχθεί αφού η "τσέπη" του Ατζούν αλλά και του ΣΚΑΙ δεν αντέχει τρίτη σερί αποτυχία για το ριάλιτι που έσπασε κάθε τηλεθέαση το 2017 και στο Survivor 1!

Επομένως η παραγωγή είναι υποχρεωμένη να εξετάσει μεγάλα ονόματα! Μετά από την προοπτική του κούκλου Έλληνα ηθοποιού αλλά και του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή, όπως μάλιστα και τον πρώην παίκτη του Survivor, σήμερα σας φέρνουμε στο φως και πασίγνωστο Έλληνα μπασκετμπολίστα, γνωστό σ' όλη τον κόσμο που η παραγωγή έχει στην λίστα της για να καταθέσει πρόταση βόμβα!

Αρχικά να τονίσουμε πως πρόκειται για τεράστιο όνομα με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα, εξωτερικό και Εθνική ομάδα και πολύ δύσκολα θα πει το "ναι" αφού στην ζωή του έχει πετύχει τα πάντα και μόνο τα χρήματα δεν λογαριάζει στην παρούσα φάση!

Είναι κούκλος, θα κάνει πάταγο στις γυναίκες τηλεθεάτριες, εφόσον συμφωνήσει και έχει αποσυρθεί από τα παρκέ εδώ και αρκετά χρόνια! Ποιος είναι; Ο λόγος γίνεται για τον Θοδωρή Παπαλουκά! Ο διάσημος πρώην σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε λαμπρή καριέρα κυρίως στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και τον Ολυμπιακό ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο! Στην καριέρα του πέτυχε τα πάντα ενώ κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος το 2005 στο Βελιγράδι!

Το όνομα του Θοδωρή Παπαλουκά φιγουράρει πρώτο στην λίστα της παραγωγής του Survivor από τους αθλητές ωστόσο η περίπτωσή του είναι πάρα πολύ δύσκολο και οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ αλλά και του ριάλιτι θα πρέπει να του τάξουν κάτι πολύ περισσότερο από χρήματα, αφού στην καριέρα του έχει βγάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr αν θέλετε να μαθαίνεται τα πάντα πρώτοι γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share